Bak şu arsıza

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Mehtap Ar'dan arsızlık!

Yeşilçam'ın erotik birçok filminde oynayan Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar'ın, gösteri yapmak üzere gittiği bir ilköğretim okulunda “aleyküm selam” hazımsızlığı yaşandı.

Önceki gün Bayrampaşa Altıntepsi'deki Şair Baki İlköğretim Okulu'na giden tiyatro ekibinde bulunan Mehtap Ar, sınıfları dolaşırken olay çıkardı. İddialara göre; Mehtap Ar, girdiği 8. sınıflardan birinde çocuklara ‘merhaba' şeklinde selamladı. Öğrenciden M.S., “aleyküm selam” şeklinde selamlamaya karşılık verince Mehtap Ar adeta küplere bindi. Öğrenciye, “Burası neresi de sen aleyküm selam diyorsun” şeklinde çıkışan Ar, bununla da yetinmeyip öğrenciye hakaretler yağdırdığı iddia edildi.

“BURASI MEDRESE Mİ SİZ BÖYLE SELAM VERİYORSUNUZ!”
Sınıfın diğer bir öğrencisi S.B. de, arkadaşı M.S'ye destek çıkınca Mehtap Ar, “Burası cumhuriyet okulu aleyküm selam diyemezsiniz” dedi ve S.B. isimli öğrenciyi tartaklamaya çalıştı. Mehtap Ar'ın ayrıca, “Biz Aleviyiz bundan sonra derslere Alevi konularını sokup Alevi dersleri vereceğiz” şeklinde konuştuğu da iddia edildi.

Mehtap Ar'ın tartakladığı öğrenci S.B. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bizim dersimiz boştu arkadaşlarımızla sınıfta sohbet ederken Mehtap Ar sınıfa girdi. ‘Merhaba' dedi. Bir arkadaşımız ‘aleyküm selam' deyince, birden sinirlenerek, ‘Burası cumhuriyet okulu nasıl aleyküm selam dersin' dedi. Sonra hakaret etmeye ve tehdit yağdırmaya başladı. Ben ‘Aleyküm selam diyince ne oluyor' dediğimde hışımla üstüme gelerek, ‘Burası medrese mi de öyle konuşuyorsunuz. Gel bakayım buraya seni müdüre götüreceğim' diyerek kolumu sıktı. Ama ben dediğini yapmadım. Sonra yardımcıları ‘boşver' deyince kolumu bırakıp tehdit ede ede sınıftan çıktı. Daha sonra müdür yardımcımız Faruk Hoca ve müdiremiz Meral Hoca sınıfa gelerek olayı dinledi. ‘Mehtap Hanıma niye böyle saygısızlık yapıyorsunuz' diyerek bize kızdılar.”

OKUL MÜDİRESİ: BÜYÜTÜLECEK BİR OLAY YOK
Şair Baki İlköğretim Okulu Müdiresi Meral Turgay, yaşanan olayı doğrulayarak, “Mehtap Hanım MEB tarafından onaylı oyunları okullarda oynuyor. Bir tiyatro gösterisi hakkında bilgi vermek için okulumuza gelmişti. Sınıflardan birinde ufak bir tartışma yaşanmış, öğrenciler Mehtap Ar'ı tanımamışlar. Büyütülecek ve önemli bir konu değil” dedi.

ÜSAME KARAKIŞ / AKİT
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
Cenab-ı Hakk'ın selamını alıp vermek herkese nasip olmuyor işte...:)
Mevla hidayet versin..
Çok yanacak bu haline...


ALLAHA EMANET OLUN
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
ah ahhh keske bilse....selamin hikmetlerini
 
Üst