Azılı Siyonist vekilin gözü döndü: Annelerini de öldürelim!

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Gazze'ye kara operasyonu için hazırlık yapan Terör Devleti İsrail'in vekili, skandal açıklamalarda bulundu. Hayvanca bir konuşma yapan Siyonist vekil, Gazze'deki annelerin de öldürülmeleri ve kanlarının İsrail askerlerinin ellerinde olması gerektiğini söyledi.

Terör Devleti İsrail’in Gazze’ye yönelik hava operasyonunun 5’inci gününde yine masumların üzerine bomba yağdı. İsrailli terör yandaşı milletvekili Ayelet Shaked, Gazze katliamına destek vererek, "Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” gibi hayvanî ifadeler kullandı.

HAYVANCA AÇIKLAMA!


Bununla birlikte Siyonist milletvekili Ayelet Shaked, Gazze’ye düzenlenen operasyonlara destek vererek, “Hepsi bizim düşmanımız ve kanları elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri için de geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler” şeklinde konuştu.


GAZETECİDEN SERT TEPKİ


Amerikan haber sitesi Daily Beast, “İsrail’deki siyasi iklim çok çirkin, bir meclis üyesi Filistinli çocukları 'küçük yılanlara' benzetti” ifadesini kullandı. İsrailli serbest çalışan gazeteci Mira Bar-Hillel ise dün İngiliz The Independent gazetesine “Neden İsrail pasaportumu yakma aşamasına geldim” başlıklı yazı yazarak İsralli milletvekiline tepki gösterdi. Gazeteci, İsrail Şaked’in kendi İsrail pasaportunu yakma eşiğine getiren kişi olduğunu yazarak “Masum Filistinli kadın ve çocukların ölümlerini onaylayan Şaked gibi İsrailli politikacılara artık dayanamıyorum. Masum yüzünün arkasında bir ölüm meleği pusuya yatmış” şeklinde konuştu.


‘NAZİLERİ HATIRLATIYOR’


Vekilin sözlerini Nazilerin söylemine benzeten gazeteci şöyle dedi: “Şaked, bana 1939 yılında üç çocuğuyla birlikte Almanların işgal ettiği Polonya’nın Krakow şehrinde yaşayan teyzem Klara’yı hatırlattı. Naziler tüm Yahudileri düşman olduğuna karar verip yok edilmelerine hükmetmişti. Özellikle de kadınların ve onların yetiştirdiği “küçük yılanların” yok edilmesine. Böyle soykırıma özenen içindeki şeytanı çıkaran melek yüzleri görünce İsrail pasaportumu ve bir kutu kibriti elime aldım.” ifadelerini kullandı.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/az...gozu-dondu-annelerini-de-oldurelim-23825.html
 

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
6,183
Tepkime puanı
473
Puanları
83
İsrail acaip bir gaflet içinde. Hayatı bugünden ibaret sanan bir gaflet bu. Yahudileri akıllı bi mok sanırdım ama döte sürümlük akılları yok. Bütün bu yaptıkları katliyamlar, açıklamalar falan hepisi kayda geçiyor. Kendi çocuklarının geleceğini mahvediyorlar. Bu böyle sürüp gidecek sanıyor. Elbet bir gün devran döner. Batı ülkelerine bakmayın onlar da sevmez bunları aslında. Velhasılı peygamber efendimizin hadisi tahakkuk edecek. Bunu bugünden görüyorum resmen. Zira oraya doğru full gaz ilerliyor bu zalimler. Onların bu tavırları bütün insanlığın içinde gün be gün birikiyor. Sonunda patlak verecek ve hiç kimse bunların yüzüne bakmıyacak. Bütün dünya, ''eh, hak ettilerdi zaten'' deyip defteri kapatacak, göreceksiniz.

Sözün kısası; İsrail yarın biçeceği şeyi bugün ekiyor..
 
Üst