Ayrılıyorum siteden((:

cicek demeti

Sükut
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11,683
Tepkime puanı
3,778
Puanları
0



Ayrılıyorum siteden(:)


Ben SİTEDEN ayrılıyorum mesajları...
>
<
<
<
<


Admin:

SİTEDEN ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! Ama parasızda olmuyorrr hadin ben gittim!!!


Alıngan üye:

Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, Okursanız belki aklınıza gelirim. Ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? Aloooo ben gidiyorummmmm...



süper Mod:

SİTEDEN ayrılıyorum. Artık ayrılık modundayım. Hoşça kalın.


Muhalif doğacı üye:

SİTEDEN ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen SİTEDENİN en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..


Duygusal üye:

ben benn bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..


Kıskanç üye:

Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyooo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, çıkmam lazım .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar SİTEYE uğramıyacağım ..


Dolmuş şoförü üye:

Duyduğuma göre SİTEDE 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..


Yeni Üye:

Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar SİTEYE girmiyeceğim..​
 
Üst