Aydın Doğan ilk bayrağı indirdi

  • Konbuyu başlatan Kaçak
  • Başlangıç tarihi
K

Kaçak

Guest
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Doğan Medya Center'da, özellikle VATAN çalışanları arasında gergin bir hava hakim. Vatan ve Milliyet gazeteleriyle Star TV'nin yabancı fonlara satışı için görüşmelerin sürdüğü bir dönemde, Bağcılar'daki Doğan Medya Center'ın (DMC) önündeki Vatan bayrağının indirilmesi çalışanlar arasında merak ve endişe doğurdu.
Postmedya'nın haberine göre, Vatan gazetesinin bayrağı indirildi, personel şaşkın. Kurulduğu günden bu yaz başına kadar Esentepe'deki binasında faaliyet gösteren Vatan, yaklaşık üç buçuk ay önce Milliyet'in de bulunduğu DMC'nin Bağcılar'daki binasının dördüncü katına taşımıştı.

Taşınmanın gerçekleştiği günden bu yana da DMC'nin ana giriş kapısının önünde yer alan üç bayrak direğinden birine Vatan'ın bayrağı asılıyordu. Diğerlerinde ise Milliyet ve Türk bayrakları dalgalanmaya devam etti.

Ancak bugün ilginç bir şey oldu; işe gelen Vatan çalışanları, binanın önündeki direkten Vatan bayrağının indirildiğini, yerine Posta bayrağının çekildiğini gördü.

Satış görüşmelerinin sona yaklaştığı yolundaki söylentilerin arttığı bir dönemde yaşanan bu gelişme, personel tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Buna bir de idari kadrodaki sekreter, çaycı ve ofis boy gibi bazı elemanların kadrolarının Milliyet'e aktarılması da eklenince, “Ne oluyoruz” şaşkınlığı, endişeye dönüştü.

Şimdi bütün Vatan çalışanları büyük bir merakla bayraklarının neden indirildiğini ve arkadaşlarının kadrolarının neden Milliyet'e aktarıldığı sorularının yanıt bulmasını bekliyor.
DOĞAN'A TALİPLER ARASINDA DEVLER DE VAR
Kulislerde, Doğan Holding'in varlığı iki milyar doları bulan medya kuruluşlarına aralarında Murdoch, Time Warner, Vivendi, RTL ve ortağı Axel Springer'in de bulunduğu tam 12 uluslararası kuruluşun talip olduğu söyleniyor.
Vuslat Sabancı tarafından 'bağlayıcı olmayan teklifler aldık' denerek, dolaylı olarak doğrulanan Doğan Holidng'in ve iştiraklerinin borsa hisseleri dün tavan yapmıştı.
İŞTE DOĞAN'A TALİP 12 KURULUŞ
Alman RTL Group, TPG Capital ve Axel Springer ile Fransız Vivendi, Amerikalı Time Warner'ın bir iştiraki olan Prag merkezli Central European Media Enterprises ve Rupert Murdoch'un News Corp'u ile KKR Co ve Mey İçki'yi satın alan bir fon olan Texas Pacific Group.
Axel Springer'in hali hazırda Doğan TV Holding'de yüzde 25 hissesi bulunuyor.
Doğan Medya, bazı gazete ve TV kanallarının satışı için Goldman Sachs aracılığı ile bir süreç yürütüyor.
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Bir yerde okudum bugün: SAHİBİNDEN SATILIK MEDYA yazıyordu doğan için.
 

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
Haber kanalı 24 ile Star Gazetesi satıldı

Haber kanalı 24 ile Star Gazetesi'nin büyük hissedarı olan Ethem Sancak yüzde 51 hissesini sattı. Sancak büyük umutlarla girdiği medya sektöründen tamamıyla çekildi. İşte 24 ile Star'ın yeni sahibi:

Haber kanalı 24 ile Star Gazetesi’nin büyük hissedarı olan Ethem Sancak yüzde 51 hissesini kapatılan Fazilet Partisi ve Ak Parti eski Erzincan milletvekili Tevhit Karakaya’ya sattı.

Karakaya bugün Star Gazetesi’ne gelerek Mustafa Karaalioğlu, Akif Beki ve kurmayları eşliğinde kanalı gezdi.

Bir süredir maaşlarda ödeme zorluğu çeken haber kanalı 24 yeni bir patronla rahat bir nefes aldı.

TEVHİT KARAKAYA KİMDİR?

1955 Yılında Erzincan'da doğan Karakaya, İlahiyat Fakültesini bitirdi.. Daha sonra iş hayatına atılan Karakaya serbest ticaret yaptı...

1995 Yılında kapatılan Refah Partisi'nden milletvekili seçilerek meclise giren Karakaya, 1999 yılında Fazilet Partisi'nden bir kez daha parlamentoya girdi...

AK Parti'nin kuruluş aşamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve şimdiki Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte aktif rol aldı...

2002'de bu partiden üçüncü kez Erzincan milletvekili olan Karakaya 2007 Genel seçimlerinde aday gösterilmedi.. Karakaya daha sonra AK Parti MYK üyeliğine seçildi...

Karakaya, yaklaşık bir hafta önce kızı Hatice Karakaya’yı evlendirmiş, nikaha devletin zirvesi katılırken şahitlikleri Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan yapmıştı...


postmedya
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
star gazetesi daha önce el değiştirmemişmiydi,doğan medyada mıydı?
vatan gazetesi he? posta var hürriyet var milliyet var.bir iki eksilse ne olur :)
 
Üst