Ayağını Bile Yıkıyorum Ama Yazmaktan Hayâ Edecek Durumlar Var

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Halis Toprak'ın 18'lik eşinden şok iddialar

Nazlıcan Tagizade, evlilikleri 1 yılı doldurmadan avukatıyla savcılığa yaptığı suç duyurusunda, eşinin hizmetçisiyle aşk yaşadığını da iddia etti ve şöyle söyledi:

“SAPKIN DURUMLAR”

“Eşimin ayaklarını yıkıyorum, ayakkabısını giydiriyorum. Banyosu ve masajını bile yapıyorum. Ama yazmaktan hayâ edilecek sapkın durumlar var.”

18 yaşındaki Nazlıcan Tagizade, kredi kartını iptal ettiren, köşk çalışanlarına ‘Ekmek bile almayın’ talimatı verdiği öne sürülen 72 yaşındaki eşi Halis Toprak’ı savcılığa şikâyet etti. Ölümle tehdit edildiğini iddia eden Nazlıcan, eşinin Cannes’a gittiği yardımcısıyla aşk yaşadığını da öne sürerken Halis Toprak’ın hapse atılmasını istedi.

Nazlıcan, eşi Halis Toprak için “Açıklanamayacak talepleri ile yazmaktan hayâ edilecek durumlar’ olduğunu belirtti. Avukat Fatih Volkan, şikâyetle ilgili şu bilgileri verdi:

‘BANA UĞURSUZ GELDİN’

“Halis Toprak, müvekkileme kötü davranmaya başlamıştır. Evlilikten kısa süre sonra TMSF’nin mal varlığına el koymasının ardından Nazlıcan Toprak’ın üzerine yürüyerek, ‘Buna sen sebep oldun’ diye ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunmuştur. Kendisine uğursuzluk getirdiğini söylediği müvekkilemizi sürekli annesi ve kız kardeşiyle birlikte kapı önüne koymakla tehdit etmiştir.” Nazlıcan’ın eş olarak tüm yükümlülüklerini yerine getirdiğini hatta eşinin ayaklarını yıkadığını, ayakkabısını giydirdiğini, banyosunu ve masajını bile yaptığına dikkat çekerken buna rağmen köşkün bahçesinde gezerken köşk çalışanı Ali Baduroğlu tarafından içeri alınmadığını, emri de Halis Toprak’ın verdiğini iddia etti.

O tarihten sonra üç ay müştemilatta kalan Nazlıcan’ın köşkte kalan eşyalarını alamadığı, Halis Toprak’ın hiçbir ihtiyacını karşılamadığı hatta kendisine yemek verilmesini yasakladığı da öne sürüldü.

TEHDİT ETTİ

Halis Toprak’ın genç kadını kapatıldığı müştemilattan çıkması durumda, “Şayet buradan çıkarsan senin ayaklarını kırdırırım, senin yediğin her lokma sana zehir zıkkım olsun” diyerek ölümle tehdit ettiği iddia edildi.

Avukat Fatih Volkan, “Müvekkilem zaman zaman orada belirli aralıklarla hapis edilerek terbiye edilmek ve Halis Toprak’ın kabul edilemeyecek taleplerine biat ettirilmeye çalışılmıştır” dedi. Tüm bu yaşananların ardından intihara teşebbüs eden Nazlıcan Toprak’ın hastaneden çıktıktan sonra da aynı davranışlara maruz kaldığı belirtildi.

Halis Toprak’ın eşi Nazlıcan Toprak’a “Boşanma için hiçbir şey istemiyorum” diye zorla sözleşme imzalamasını istediği, aksi takdirde de ailesi ile birlikte yok edileceği yolunda tehdit ettiği de öne sürüldü.

HALİS TOPRAK’IN 23 YIL HAPSİNİ İSTEDİ

Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na yapılan başvuruda Halis Toprak, şoförü Sami Karaca, aşçısı ve temizlikçisi Zehra Karaca, yardımcı eleman Ali Baduroğlu ve yine yardımcısı Emine Üstün’ün cezalandırılması istendi. Halis Toprak’ın “tehdit, hakaret, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kötü muamele, aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali ve eziyet suçlarından 6 yıldan 23 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenirken adı geçen diğer kişilerin bu suçlara ortaklık yaptığı savunuldu. Avukatı ile birlikte adliyeye giden Nazlıcan Tagizade’nin Cumhuriyet Savcısı Bayram Köroğlu ile görüşmesi yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Halis Ağa’dan da eşine suç duyurusu

ÜNLÜ işadamı Halis Toprak da 17 yaşındayken evlendiği eşi Nazlıcan Tagizade’nin iddiaları üzerine harekete geçti. Avukatı Bülent Akar aracığıyla Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Halis Toprak eşinin kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Toprak, Nazlıcan’ın bir gazeteye verdiği röportajda “Beni kendine karısı değil, kölesi yaptı”, “Ayaklarını yıkıyordum tıraşını bile ben yapıyordum” şeklindeki sözlerinin onur ve saygınlığını rencide ettiğini iddia etti.


sonsayfa
 

Ümmî Ebiha

KuzeyiN Kızı
Katılım
8 Kas 2007
Mesajlar
1,125
Tepkime puanı
276
Puanları
0
Hak Kuldan Intikam..
KuL ile aLIr..
Dini Irfan bilmeyen..
Bunu KuL etti sanIr..

~Mevlana~

Eski eşinin ahları tutuyo sanırsam bunlar daha iyi günleri ağanın...

Allah kimseyi şaşırtmasın, kimsenin ahını aldırtmasın...(Amin)
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
hak kuldan ıntikam..
Kul ile alır..
Dini ırfan bilmeyen..
Bunu kul etti sanır..

~mevlana~

eski eşinin ahları tutuyo sanırsam bunlar daha iyi günleri ağanın...

Allah kimseyi şaşırtmasın, kimsenin ahını aldırtmasın...(amin)




[ı]amiiinnnnn[/ı]
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
İbretlik bir durum.
 

mahmud enes

Doçent
Katılım
24 Nis 2010
Mesajlar
708
Tepkime puanı
42
Puanları
0
Rasulullah efendimizin aile hayatı ile ne kadar uzakgta oldugumuzu gösteren bu tabloların sayısı her gecen gun hızla artmaktadır. bu müslümanlar arasında da cok yaygınlaşmaya başladı. sünneti rasulullahı anlamamızı nasib eylesin zülcela hazretleri inşaAllah
 

efruz

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
5,170
Tepkime puanı
735
Puanları
0
Konum
İstanbuL
Bu evlilik bana hep bir oyun gibi geldi.

genç eşin ailesi ile yaptığı bir oyun gibi.Tabiki bu benim fikrim.

Burada mağdur olan tek kişi ilk eşi Ayşe hanımdır.
 

Özduygu

Doçent
Katılım
13 Ara 2006
Mesajlar
652
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Halis Ağa'ya gerdek gecesi resti

Nazlıcan ile eşi Halis Toprak arasındaki geçimsizlik düelloya dönüştü.Halis Toprak, kendisinden 54 yaş küçük eşi Nazlıcan’dan boşanmak için dava açtı.


Halis Toprak, kendisinden 54 yaş küçük eşi Nazlıcan’dan boşanmak için dava açtı. Toprak, eşinin “Benden anlatmaya utandığım taleplerde bulundu” açıklamasına karşılık “Nazlıcan dilekçeye yazmaya utandığı şeyleri açıklarsa ben de gerdek gecesinden sonra yaşanılanları anlatırım” dedi.

İşadamı Halis Toprak ile eşi Nazlıcan arasındaki hukuk savaşı kızıştı. Önceki gün Nazlıcan’ın kendisini savcılığa şikayet etmesine karşı atağa geçen Halis Ağa, genç eşine avukatı Turgut Tavşanoğlu aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. Nazlıcan’dan 100 bin TL tazminat talebinde bulunan Toprak, mahkemeye sunduğu dilekçesinde, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı. Evlenme teklifinin, Sarıkamış’taki otelinin müdürü aracılığıyla bizzat Nazlıcan’dan geldiğini iddia eden Toprak, “Evlenmeden önce, benden herhangi bir maddi beklentisinin olmadığını, aramızdaki yaş farkının da sorun olmayacağını söyledi” dedi.

TMSF el koydu tavır değişti

Şirketlerine TMSF tarafından el konulmasından sonra Nazlıcan’ın değiştiğini öne süren Toprak dilekçesinde, “Bu olaylardan sonra, ’Geleceğimi garanti altına almazsan bu evliliği sürdürmem’dedi. Önce yatağını ayırdı ve karı-kocalık ilişkisini bitirdi. Sonra da ’Seni Türkiye’ye rezil ederim. Bana ev, araba alacaksın, para vereceksin’ diye tehdit etti. Evliliğin ilk gününden itibaren ayda 5 bin TL’lik kredi kartı harcaması vardır” iddialarında bulundu. Toprak, kendisinin bu tehditlere karşılık, borç para bulup, Nazlıcan’a 50 bin TL’lik altın takı ve 35 bin TL değerinde Opel Vectra marka otomobil aldığını savunarak, “Bu hanım nasıl aç kalacak? Olur mu öyle şey?” dedi.

İnce ve ayrıntılı plan

Nazlıcan’ın isteklerinin bitmediğini öne süren Toprak, iddialarını şöyle sürdürdü: “Yakın zamanda ailesiyle Antalya’ya gitti. Burada 2 milyon TL’lik bir ev bulduğunu, eğer bu evi almayı kabul edersem dönüşte boşanmaya razı olacağını söyledi. Bu isteğini kabul etmeyince de çok ince ve ayrıntılı bir plan yapıp, bunu yürürlüğe koydu. Ona tuttuğum İngilizce öğretmeninin haftası dolmadan da intihara kalkıştı. Onun yüzünden topluma alay konusu oldum ve çeşitli hakaretlere uğradım.”

Artist tanımam doktora gittim

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen film festivaline gittiği iddialarının gerçek olmadığını öne süren Toprak, “Ben, artistleri bile tanımam. Hastalığım için yurt dışındayım. Annesini, kız kardeşini, ağabeyini ve birçok akrabasını Aslanlı Köşk’e aldı” dedi. Nazlıcan’a, kendisinin yurt dışında olduğu süre içerisinde kullanacağı parayı da verdiğini savunan Toprak, hakaret ve onur kırıcı davranışları kendisine bir yöntem olarak seçmekle suçladığı Nazlıcan’ın, büyük mal varlığı elde etme peşindeki bir “servet avcısı” olduğunu iddia etti.

Savcıya şikayet etti

Boşanma davasıyla yetinmeyen Toprak, eşi Nazlıcan, baldızı Nurcihan, kayınvalidesi Şehirnaz, kayınbiraderi Murat İnan Öztepe’yi de şikayet etti. Toprak, şüphelilerin ’hakaret, tehdit, meskene tecavüz ve işgal’suçlarından cezalandırılmasını istedi. Toprak’ın avukatı Turgut Tavşanoğlu, adliye çıkışında basına yaptığı açıklamada, “Çift, evliliklerinin 10’uncu gününden itibaren ayrı yaşamaya başlamıştır. Bunun nedenlerini şimdilik açıklamayacağız. Biz, dava dilekçesinde yazmaya utandık. Eğer Nazlıcan da dilekçesinde yazmaya utandığını söylediği şeyleri açıklarsa, biz de zifaf gecesinden sonra yaşanılanları, basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu
 
Üst