Ateist Mizah

PUTKIRAN

Kıdemli Üye
Katılım
21 Eki 2009
Mesajlar
3,228
Tepkime puanı
189
Puanları
0
Konum
Ankara
SEKAM'ın, Türkiye'nin 81 ilinde 15-28 yaş grubunda 5 bin 541 gençle yaptığı araştırma, "kavram kargaşası" ve "kafa karışıklığı"nı ortaya koyuyor. Araştırmaya göre "Ateist" gençlerin yüzde 61'i Allah'a inanıyor.

[FONT=pt_sansregular]
Araştırma sonuçlarına göre, "ateist" gençlerin yüzde 61'i Allah'a inanıyor, yüzde 59'u düzenli oruç tutuyor, yüzde 13'ü düzenli beş vakit namaz kılıyor, yüzde 43'ü cuma namazına gidiyor- Kendisini "İslamcı" olarak tanımlayan gençlerin yüzde 17,8'i ise hiç namaz kılmadığını belirtti.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ateist_genclerin_yuzde_61i_allaha_inaniyor-1163599
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[/FONT]Ateistlik iddiasındaki bu vatandaşlar deizm (Tanrı vardır din yoktur.) ile ateizmi karıştırıyorlar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beri taraftan müslümanım diyen pek çok kimse de panteisttir farkında değildir.(Vahdeti vucud inancında olanlar.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Putkiranin bahs ettiği anketten örnektir !

10802933_742775362468932_935303890_n.jpg
 

Sofuoglu

Ordinaryus
Katılım
29 Tem 2006
Mesajlar
4,603
Tepkime puanı
254
Puanları
83
Bilimciler, Tanrıya babalanmış: "Kusura bakma ama senin sırrını çözdük..." demişler: "Cansız maddeyi alıp, onu nasıl canlı maddeye dönüştürdüğünü bulduk. Artık biz de senin gibi yeni canlılar yaratabiliyoruz."

Tanrı, "Ya öyle mi" demiş; "Hadi, yapın da görelim..."

Bilimciler hazırlığa girişmişler. Toprak, su, hava ve ateşi almışlar. Bunlara elektrik verecek, belli bir işlemden sonra bir canlı yaratacaklar...

Tam operasyona başlamışlar ki... Tanrı müdahale etmiş: "Bir dakika... Bir dakika..." demiş, "Herkes kendi hammaddesini kullansın..."

Emre Aköz



Fıkralar, ve mizah konuları oldukca hassas konulardır. Zaman zaman okudugumuz fıkralarda, dini konularin hafife aılndıgı, kutsal degerlerin farkinda olarak veya olmayarak alaya alındıgı görülmektedir.

Özellikle hocalar ve imamlarımız daha cok konu edilmekte, bununla beraber peygamberler, Melekler, hatta ve hatta yüce Rabbimiz dahi bu alaycı konulara alet edilmektedir.

Kardesler,

Bu ve benzeri konular imanı dahi tehlikeye sokabilmekte, farkında olmadan kendi elimizle degerlerimize zarar vermektedir.
Acizane görüşüm, bunlar ayni diger meselelerde oldugu gibi Allah ve din düsmanlarının sinsi bir oyunudur.

Müslüman dinini alaya almaz.
Müslüman dinini alaya alanı uyarır.

İnanıyorum ki kendini ve dinini bilen her müslüman kardesim bu oyuna alet olmayacak, bu tür konuları okudugu veya dinledigi zaman olması gerektigi gibi davranacaktır.

Şiddetle bu tür fıkra ve anlatımlardan kacınılmasi gerektigini acizane tavsiye ediyorum,

Ve ayrıca burda bilerek veya bilmeyerek ateist site adreslerinin ve derneklerinin Çağrı telefon numaralarının reklamlamını yapıyorsunuz!
Yöneticilerede bildirdim ama...!!!!!
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Mαrul @maruladam · 10 Mar

ateist olmak zordur arkadaşlar

mesela benim ateist bi arkadaşım var

ailesi anlamasın diye ramazanda oruc tutuyo teravihe gidiyodu
 
Üst