Astroloji Gündemi

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
4 NİSAN AY TUTULMASININ ASTROLOJİK ETKİLERİ














 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kader ve Astroloji - Ahmed Hulusi

 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Dikkat 11 Haziran’a Kadar Merkür Gerilemesi Olacak : Merkür Gerilerken Neler olur?

 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Türkiye 1980 1983 döngüsünü yaşayacak

26 Ağustos yazımızda Eylül ayında tutulmalar ile beraber gerginliklerin artacağını özellikle işçi kesimin yürüyüşlerinin olacağını dile getirmiştik.. keşke öyle olsaydı !!! Şehitlerimize yürüdük Şehitlerimizin Mekanı Cennet-ü Ala olsun Ailelerine başsağlığı diliyorum .

18 Eylül Satürn Yay burcuna geçecek,
28 eylül kanlı ay tutulmalarının 4.cüsü de gerçekleşecek 4lü tetrad kanlı ay tutulmaları 1492 den beri sadece 3 kere olmuştu. ayrıca Neptün ve Jüpiter döngüleri ile beraber güney ve kuzey karmik ay düğümleri de kasım ayında Balık-Başak eksenine geçecek…Özcümle, herkesi zorlu bir Ekim Kasım Aralık ayları beklemektedir..

28 Eylül Ay Tutulması ile ayağımızın altındaki zemini daha kaygan bir hale sokacak…kimse ne ilişkilerinden, ne kendinden, ne işinden, ne de hayatından kendini emin hissedemeyecek…bir nevi sonbahar yaprağı gibi sürükleneceğimiz 3 yıllık süreç yaşayacağız .. Artık sürüklenmenin dozu 2018 e kadar devam edecektir. biraz Aklı fikri olan her türlü kayıp a karşı sakin olsun…yoksa Allah korusun hasta olur Akıl ve Ruh sağlığınızı bozarsınız . Kısacası 28 Eylülle birlikte 3 yıl evrene karşı tam bir meydan okuma hali yaşayacağız..

Daha öncede yazdığım gibi Türkiye 1980 1983 döngüsünü yaşayacak.
fikri niyeti kalbi bir iyi olan hayatta kalıp mutlu olacağı evre olup Dünyevi yaşamda küçük çıkarlar amaçlı rol yapanlar kaybedecekleri döngü olacaktır..

Rabbim herkesin kalbini 1000 kere yoklar bir kere verir. Başınıza gelen iyi ve kötü sınava sakın ağlanmayın. ben bunu hak ettim deyip kabul edin acınız azalır. Altın mutlak alıp biriktiriniz..

http://www.astrolojikozmik.com/2015-28-eylul-ay-tutulmasi-etkileri/
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
28 Eylül 2015 Ay Tutulması ve Etkileri

Yangınlar, patlamalar, şiddet içeren eylemler, askerleri içine alan olaylar, sporcular, iş makinelerini ilgilendiren konular, liderler ve itfaiyeciler birinci olarak bu tutulmanın etki alan konuları ve kişileridir.

Tutulma ülkemizin Mars’ına karşıt açıda bulunduğu için,
Ülke toprakları, iç güvenlik, patlamalar, yangınlar, muhalefet partileri ile ilgili sorunlar, ulusal güvenliği ilgilendiren meseleler ve meclis içindeki karışıklıklar öncelikli olarak vurgulanıyor olacak.
Bu tutulma küçük çaplı deprem risklerini, askerlerimizi zora sokabilecek terör olaylarını ve yine halkın huzurunu kaçırabilecek ulusal güvenlik risklerini gündeme taşıyabilecek nitelikte görünmekte.

Neler Yapabilirsiniz ?

Tutulma zamanında yaşamınızda en temel gerçeklerin aydınlığa kavuşacağından emin olun ve yaşayacağınız her deneyimin sizin yolunuza katkıda bulunacağına tam bir inanç gösterin. Geçmişten gelen insanların kafanızı karıştırmasına izin vermeyin ve devam eden ilişkilerinizde iletişim karışıklıklarını önlemek adına elinizden geleni yapın. Söyleyeceğiniz önemli şeyleri, iyice düşünüp, ölçüp tartarak söylemeniz, olası problemlerin önüne geçebilir. Rüya defteri tutun, danışmanlardan yardım alın ve enerji çalışmalarını ihmal etmeyin. Eski zamanları anmak adına, eski arkadaşlarınızla görüşmek, anılarınızı hatırlatan eylemlerde bulunmak, eğer geçmişte size acı veren deneyimler varsa bunları hatırladıktan sonra onlara tamamen veda etmeyi seçmek adına iyi bir zamandasınız. Eğer yaptığınız iş sanatsal veya yaratıcılık gerektiren bir iş ise, muazzam bir ilham alma ve yaratma zamanında olduğunuzu belirtmeliyim.

Neler Yapmamalısınız ?

Ticari girişimde bulunmak, iş yeri açmak, sizi doğrudan ilgilendirmeyen konularda yardımcı olmaya ve çözümleyici taraf olmaya çalışmak, yaşamınızı riske sokacak eylemler, estetik operasyonlar, ilişkilerde apar topar kararlar almak, doğru bildiğini, etraflıca düşünmeden patavatsızca söylemek ve kavgaların fitilini ateşlemek. Belirli bir konuda ısrarcı davranmak, olmayan şeyleri oldurmaya çalışmak.

http://incididem.blogspot.com.tr/2015/09/28-eylul-2015-ay-tutulmas-ve-etkileri.html
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Türkan Aslan @Turkan_aslan 8 sa.8 saat önce

28 eylül tutulmasiyla pek çok kişi 1.5 yıl icinde hayatlarinda önemli degisimlerle ve kadersel olaylarla karşılaşacak.

Satürn ilişkiler için derki; ne tür gerilim olursa olsun, sorumlu dürüst özverili bir taahütünüz yoksa bunu hertürlü kopartarak öğretirim.

Satürn yay seyrince yarı insan yari hayvan olan centor grubu ruhlarin süvariligini yaparak pek çok egitime ve disipline tabi tutacak.

Yay burcu mitolojide centour grubu olarak bilinen yarı at, insan olan grubu temsil eder.Hayvani yönler ruhunun en büyük yarasıdır.

Satürn yayda 2.5 yil en çok etki alacak bazı yaş aralıkları. (28-30), (42-44), (56-59) arasi yaş gruplari kuvvetli dönüşümler yaşayacaklar
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
28 Eylül Kanlı Ay Tutulmasının BİREYSEL ETKİLERİ

Kanlı Ay tutulmasının yansıması ile hepimiz fazlası ile gergin her şeye çatacak bir ruh haline bürünebiliriz. Anksiyete ve panik genel olarak ruhumuzda etkin olacaktır. Tutulma esnasında Ay Algol sabit yıldızı ile etkileşimde olacak. gökyüzündeki en kötü, vahşi ve tehlikeli yıldız olarak kabul edilir ve dünya tarihinde birçok korkunç olayla bağlantılı olduğu düşünülür. Anahtar kelimeleri: şiddet, kötü talih, kişinin aklını yitirmesi, boğulma, ateş, sanat, müzik, krizler, boğaz hastalıkları, boyun yaralanmaları bu sabit yıldızla ilişkililir.

Algol sabit yıldızı kişiyi hayatının karanlık yönleriyle yüzleşmeye zorlar. Algol inançlı-ateist gaddar-hoşgörü, vahşet-şefkat ve iyileştirme karşıtlıklarında yer alır. Bu tutulma ile her birimiz kendi karanlığımızdan aydınlığımıza erişmek için çaba göstermeli son 6 aydır dünden bugüne yaptıklarımızı değerlendirmeli ve tutulma enerjisi ile bireysel anlamda da kendi değer yargılarımıza göre dersler alacağımız, olumlu ve olumsuz ektiğimizi biçeceğimiz zamanlar. Kendi içsel dönüşümümüzü gerçekleştirip farkındalığımızı arttırarak, eğriyi doğruyu ayırt etmek için çaba göstermeliyiz. Ruhumuzu arındırıp olumsuz davranış ve alışkanlıklarımızdan sıyrılmaya çalışmalıyız. Tutulma enerjisini HZ. Mevlana’nın İsyanlardayım Dedi; Hayır, İmtihanlardaydı. Fark Etseydi, Kurtulacaktı! Sözünün doğrultusunda değerlendirmeli, kalbimizi öfke, kibir ve kinden arındırarak özümüzle bütünleşme çabası içinde olmalıyız.

AY tutulmasında namaz kılmak sünnet-i müekkekedir.

Güneş ve Ay tutulması esnasında HUSUF namazı kılınır. 2 rekattır. HUSUF Namazı kılındıktan sonra 33 kere “Allâhü Ekber” diye tekbir getirilir.

Ardından “Sübhânallâhi ve’l-hamdü liltâhi ve lâ ilâhe illâhü vallâ- hü ekber Li havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.” Okunur.

DAHA SONRA ARAF SURESİ 54 NCÜ AYET 7 KEZ OKUNUR.

“İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin.”(A’raf, 7/54)

(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş’a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah’tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O’na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)

Okunacak esmalar:

129 YA LATİF
70 YA BERRU
70 YA HAY
298 YA RAHMAN
94 YA AZİZ
128 YA GAFFAR
131 YA SELAM

TUTULMANIN DÜNYA VE TÜRKİYE GENELİNDE ETKİLERİNE GELİNCE

Türkiye’miz tutulma ile birlikte önümüzdeki birkaç ay içinde halkı içine alan karışıklıklar ve kaosu yaşayabilir. Ekonomide beklenmedik gelişmelerle para piyasalarında ani ve zorlayıcı değişimleri yaşayabiliriz. Siyasi gösteriler öğrenciler eğitim alanlarında yürüyüşler çatışmalar gösteriler bu ay itibari ile başlayabilir sanat ve sanat alanında yaşanacak sansasyonlar ve bu alanlarda yaşanacak kayıplar gerginlikler söz konusu olabilir.

Hükümete bazı tehditler yapılarak liderleri hedef alan çarpıcı gelişmeler ve gerginlikler yaşanabilir. Bunun getirisi olarak yerel düzeyde bazı yetkililer görevi bırakabilir. Dünyaya göre ülkemizde de depremler yaşanabilir fakat ülkemizi daha fazla sıkıntıya sokacak etki seller olabilir.

Önümüzdeki altı ay içinde terörizm ve panik fazlası ile artacaktır bu süre içinde ekonomik panik olasılığı da fazlası ile etkili olacaktır. Dünya genelinde ise büyük felaketler küresel mali kriz etkili olacaktır.

ABD İran anlaşması üzerinde siyasi nedenlerle uluslararası aşağılanma ile karşı karşıya gelebilir. İç ve dış kaynaklardan Mısır ve İsrail ciddi gerginlikler yaşanabilir.

Brezilya; Arizona ve Colorado; California. Ukrayna; Suudi Arabistan; Finlandiya, Ekvator Afrika da (Terörizm); Japonya da (Ekonomi); Filipinler ve Malezya da (Kazalar, felaketler). Orta Avrupa İngiltere, İspanya Almanya Fransa (Daha fazla seyahatlerde trajediler ve terörist eylemler).

Mali konularda kaygılar tutulma enerjisi ile ön plana çıkacak panik havası tüm dünyada etkili olacak. Dünya genelinde sağ duyu hakim olursa tüm bu kriz ortamı daha az etkilerle iyileştirilebilir.

ŞENAY YANGEL

http://www.astrodeha.com/muneccim-baslarinin-ay-tutulmasinda-yaptiklari-uygulama-ve-ritueller-neler-kanli-ay-tutulmasinin-kan-ile-ilgisi-varmi/


 

DostunDostu

Süper Moderatör
Yönetici
Katılım
30 Eyl 2013
Mesajlar
6,183
Tepkime puanı
473
Puanları
83
Bir de Dünya'nın manyetik çekim alanı dengesini yavaş yavaş kaybediyor. 16 bin yılda bir kuzey ve güney kutbu manyetik alanları atlama yapıyormuş. Yani güney, kuzey oluyor, kuzey ise güney oluyor. Bilim adamları bu atlama periyodunun yaklaştığını söylüyor.. Zira manyetik berraklık birbirine karışmaya başladı. Bu yüzden göçmen kuşlar ve balinalar sık sık istikametlerini bulmakta zorluklar yaşıyorlar.

Bu konuyu özel bir başlık altında işlemek lazım aslında. Yazılacak çok şey var.. Bazı mistik gurupların, bu manyetik alanın maneviyatı da etkilediğini söylüyorlar. Son yıllarda ki dengesizlik yüzünden insanlarda manevi duyguların iyice azaldığını iddia ediyorlar. Gerçekten de bu fakir de bunu gözlemleyebiliyor. Bir 20 sene önce ki tarikatlarda ki maneviyat resmen yok. Hiçbir yerden feyiz gelmez oldu.. Bana öyle geliyor ki Güneş'in batıdan doğmasıyla bu kutup değişiminin direk alakası var.

Birkaç yıl önce Rusya'da buzullarda bir Mammut Fili'nin 60 bin yıllık bedenini buldular. Bu Mammut ile ilgili videoyu ekliyorum.. Fil resmen taze kan akıyor vücudundan. Tam çürümemiş. Bu nesli tükenmiş fili tekrar klonlamayı düşünüyorlar. Bunun mümkün olduğu biliniyor. Belki Kur'an'da geçen DABBETÜL ARZ bu olabilir! Arapça kelime karşılığı olan DABBE ismini karşılayan nitelikte. Bir de bu hayvanın müslümanla kafiri ayırd edeceği rivayet edilmektedir ki klonlamanın zafer sarhoşluğu birçok insanı kafir yapacaktır, zira Allah'ı inkar etmeye sebep olacaktır. Biz de yaratabiliyoruz, diyecekerdir.

Dabbetül arzın Salih aleyhisselamın devesi olduğu rivayeti de var ama zayıf. Belki bu deve, son Mammut idi. Zira Mammut'ların neslinin 4000 sene önce tükentiği bilinmektedir. Kaya yarıldı, içine girdi, orada rızıklanıyor, kıyamette tekrar çıkacak, rivayeti bu mevzuya uymaktadır. Zira dondurulumuş bir beden devam rızıklanmaktadır çünkü DNA'sı canlıdır..!!! Allah-u âlem.. Videoda bulunan Mammut karbon testi ile yaşı tespit edildi. 60 bin yıl önce yaşamış. Ve eti hala kıpkırmızı resmen..

Kıyamet yaklaşıyor arkadaşlar.

 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Kasım 2015 Türkiye

Kasım ayı boyunca Güzelliklerin temsilcisi Venüs ile savaş ve cesaretin temsilcisi Mars etkileşimde olacak.

AKREP burcu olan Türkiye’miz de spekülasyonlar gerçek dışı senaryolar basın yayın organlarını ve para piyasaları bankacılık sektöründe yaşanacak kaos ve ani değişimler ay boyunca gündemimizde kalabilir.

Ayrıca lider ya da belli bir kurumun başında insanlara yön veren kişilere karşı suikast girişimleri gizli kurum ve kuruluşların ifşa edilmesi yine kasım ayı boyunca karşılaşacağımız etkilerin başında gelmekte.

Genel olarak, önemli olaylarla dolu karmaşık bir Kasım bizleri karşılamakta. Gökyüzünden bizlere yansıyan etkileri Hz. Mevlananın bu güzel sözü gibi değerlendirmemizde fayda olacaktır. ‘’Ay vurmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Ay’da ne Güneş’te ara. Gözlerindeki perdeyi arala.’’

Bu ay boyunca yapılacak en iyi şey, rasyonel kalmak kararlılıkla ve tutarlı hareket etmektir.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

http://www.ucankus.com/detay/146998...zi-ve-turkiye-yi-nelerin-bekledigini-acikladi

 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
2016 Yılına İlişkin Öngörüler - Öner DÖŞER

 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Hakan @ozbeklertekkesi 59 dk.59 dakika önce

Kraliçe'nin de astroloğu olarak bilinen Joni Patry 2014-16 tahminlerinde şöyle birşey söylemiş.

3Y7p7O.png
vnbJbO.png
 

Verda

Gales
Katılım
9 Nis 2010
Mesajlar
10,917
Tepkime puanı
1,010
Puanları
0
Aslan'ın gündemini özel olarak alabilir miyim? :O
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
  • Astrolojiyi ve oluşturan dalgaboylarını inkâr edenler çağdışı materyalist dünyadan günümüze gelememişlerdir. Beyinden evrenden bîhaberdirler.----AHMED HULUSİ
 
Üst