Asiltürk : Fatih Erbakan Saadet Partisi'ni Bölüyor

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan ile Milli Görüş’ün önemli isimlerinden Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk arasındaki kavga büyüyor.

Son olarak, Oğuzhan Asiltürk bugün Ankara’da açılışı yapılacak olan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı” ile ilgili Fatih Erbakan’ı hedef alan bir açıklama yaptı.

Oğuzhan Asiltürk vakfın başkanı Fatih Erbakan’ı kastederek “Saadet Partisi’ni bölüyor” dedi ve açıklamasında şu değerlendirmeye yer verdi:
“Toplumda sevgi ve saygı uyandırmış büyük zatların çocukları bir araya gelerek babalarının hatırasını canlı tutmak için bir vakıf kurarlarsa herkesin buna saygı duyması gerekir. Böyle bir vakfın genel merkezinde hedeflenen çalışmalar yapılır. Ancak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı olarak kurulmuş olan vakfın kurucuları arasında Erbakan Hocamızın en büyük çocuğu olan Zeynep Erbakan bulunmamaktadır. Dolayısıyla aile adına kurulmuş bir vakıf olma vasfında değildir.

Ayrıca vakıf genel başkanı Fatih Erbakan imzasıyla yayınlanan bildiride vakfın il, ilçeler ve beldelerde, Türkiye’de mevcut siyasi partilerin teşkilatını andıran bir teşkilat oluşturacak şekilde teşkilatlanacağı bildirilmiştir. Bu çalışma Erbakan Hocamızın isminin arkasına gizlenilerek doğrudan Saadet Partisini bölmeye yönelik bir çalışmadır.

Hocamız, ‘Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisidir. Eğer bir insan bu davaya hizmet edecekse gelip karargâha teslim olması gerekir’ sözünü ömrü boyunca tekrar etmiştir. Kurulan vakfın Saadet Partisi ile hiçbir ilgi ve ilişkisi yoktur. Saadet Partililerin dikkatine sunuyorum.
Milli Görüş topluluğu olarak ümit ve temenni ediyoruz ki Erbakan Hocamızın çocukları babalarının tavsiyesine uyarlar.”

KAMALAK DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ayrıca Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak 6 Haziran 2013'te söz konusu vakıf ile ilgili şu değerlendirmeleri yapmıştı:
"Son günlerde, bazı şahısların parti teşkilatlarımızı dolaşıp "Erbakan Kültür Derneği" veya "Erbakan Vakfı" kuruyoruz diyerek destek istedikleri bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Hatta bazı İl başkanlarımıza "Kurulacak Vakfın veya Derneğin İl Temsilciliği" teklif edilmiştir.

Öncelikle ifade etmek isteriz ki ; bu çalışmalar Genel Merkezimizin bütünüyle bilgisi dışında yürütülmektedir. Söz konusu şahısların amacı, Erbakan Hocamızın adını kullanarak teşkilatlarımıza sirayet etmek ve Saadet Partisi içinde ikilik varmış gibi göstermeye çalışmaktadır.

İl Başkan'ından, mahalle temsilcisine kadar, Saadet Partisi'nin tüm mensupları Milli Görüş disiplini içerisinde büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını yürütmektedir. Bu disiplin ve prensipler sayesindedir ki, Partimiz kısa sürede hızlı bir yükselişe geçmiştir.

İşte Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi'nin yükselmekte olduğunu gören bazı çevrelerin, bu yükselişi engellemek için bir takım çalışmalar içine girdikleri görülmektedir.

Genel Merkezimizin bilgisi dışında gerçekleştirilen bu çalışmalara karşı teşkilatlarımızın dikkatli olması, iyi niyetten yoksun bazı girişim ve istismarları önlemek açısından büyük önem arz etmektedir.

Bütün Milli Görüş eri, yiğit kardeşlerime saygı ile duyurulur."

Odatv
 

veri

Yasaklı
Katılım
8 Kas 2010
Mesajlar
0
Tepkime puanı
661
Puanları
0
aferin dua nur
vazifeni iyi yapıyorsun
 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
Bu da normal
Haberin saadetlilerce teyit edilmesini umarım kaynak sakat çünkü
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
Yaw, bunların eskiden beri POST KAVGASI" içinde olduklarını halâ öğrenemeyen ve bilmeyen kaldı mı? Va Esafa! Va Esefa!
 
Üst