Arınç İsrail medyasına konuştu

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
arinc-israil-medyasina-konustu-0104151200_m2.jpg



Hükümet sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İsrail'in TV2 kanalına konuştu. "Hiçbirimiz anti-semitik düşüncelere sahip değiliz." diyen Arınç, anti-semitizmin Türkiye’de hiçbir zaman zemin bulmadığını belirterek şöyle devam etti:


"Bununla da iftihar ediyoruz. Doğrudan doğruya bir Yahudi karşılığını veya bir inanç olarak Musevi karşıtlığını Türkiye’de hiç kimsede bulamazsınız. Türk halkının genelde Yahudiler veya Museviler olarak değil, ama İsrail devletinin uygulamalarına karşı çok aşırı tepki verebiliriz. Bu tepkilerde de kendimizi her zaman haklı buluyoruz."


Netanyahu’nun seçimleri kazanması ile ilgili de konuşan Arınç, yine bir koalisyon hükümeti olacağını belirtti ve "Diğer ittifaklar biraz geride kaldılar. Bu bir başarıdır. İsrail halkının tercihidir." dedi.


NETANYAHU BİZE BİR JEST YAPACAKSA....


Türkiye ile ilişkilerin nasıl düzelebileceğini de aktaran Bülent Arınç, "bize gerçekten bir jest yapacaksa şüphesiz bir barışa olan iradesinin güçlü olduğunu deklare etmesi, ikincisi de Filistin’e Gazze’ye konan ablukaların bir şekilde kaldırılması, bunların yanında şüphesiz İsrail güvenliğinin de netice itibarıyla güçlü bir şekilde sağlanacak olması, bu noktada Türkiye’nin iyi bir partner olarak seçilecek olması bizce çok doğru olacaktır." dedi.


Kaynak
 

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
bu arınc yavas yavas demırelin durumuna düşüyor kendınden nefret ettirtmek boyle bişey galıba
 
Üst