Annelere Özel Mini Netbook

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
Dell Inspiron Mini, yaklaşan Anneler Günü için etkileyici bir hediye alternatifi olabilir. Renkli, hafif ve ince yapısıyla cihaz bir hayli dikkat çekiyor.

DELL Inspiron Mini, kullanıcılarına zarif tasarımın yanı sıra, daha çok kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Birbirinden göz alıcı renkleri ile stil sahibi kadın kullanıcılara da etkileyici bir bilgisayar deneyimi vadeden Inspiron Mini, sık seyahat edenler ve İnternet'te sosyalleşmeyi, sohbet etmeyi, bloglara, içerik ve fotoğraf yüklemeyi sevenler ya da online video, müzik ve oyunlardan keyif alanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

dell-mini1272887642.jpg

1.25 kg'dan başlayan ağırlığa ve 25.5 mm kalınlığa sahip olan Inspiron Mini netbooklar, Windows 7 Starter işletim sistemi ile çalışıyor. Inspiron Mini netbookların rahat görüntüleme ve izleme imkanı sağlayan 10.1 inç ekranı, geniş görüntü açısı ve benzersiz parlaklık sunuyor.

Inspiron Mini aynı zamanda, 2 GB RAM ve 250 GB mekanik sabit sürücüsü ile mobil uygulamalar, içerikler ve depolama için yüksek kapasiteli veri depolama özelliğiyle öne çıkıyor. Ayrıca yerleşik Bluetooth® 2.1+EDR ve 802.11b/g kablosuz bağlantı özelliği taşıyan Inspiron Mini serisi, 7 farklı renk seçeneğiyle her tür zevke hitap ediyor.


Kaynak
 
Üst