Ankara Bulvarı Trafiğe Kapatılacak...

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
30788432.jpg



Ankara Bulvarı trafiğe kapatılacak


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftliği'nin imar planlarını iptal edilmesi nedeniyle, Ankara Bulvarı'nın AOÇ içindeki tüm bağlantı yollarının kapatılacağını açıkladı.


Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Başkanlık yazısıyla gelen önerge ile Ankara Barosu, TMMOB'a bağlı mimarlar, peyzaj mimarları, şehir plancıları, orman mühendisleri odalarının başvurusu üzerine Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin 14,5 kilometrelik Ankara Bulvarı'nı da kapsayan AOÇ imar planlarının iptal edildiğinin hatırlatıldığı belirtildi.


5. İdare Mahkemesi'nin aldığı karara uyulması yönünde karar alınması istendiği vurgulanan açıklamada, "Önergede, Celal Bayar Bulvarı'ndan başlayarak Etimesgut'a kadar uzanan Ankara Bulvarı'nın AOÇ içindeki tüm bağlantı yollarının da karar doğrultusunda kapatılmasına, kapatılma kararının Ankaralılara gerekçeleri ile birlikte bilboard, reklam panoları, gazete, yerel televizyon ve radyolar vasıtası ile duyurulmasına CHP'li üyelerin ret oyuna karşın oy çokluğu ile karar verildi" bilgisine yer verildi.




Kaynak



Mahkemelerin saçma sapan uygulamalarından biri daha.

Bir şey yapılıyor, yapılırken aylarca devam ediyor, belki bir kaç yıl devam ediyor, kimse engellemiyor, yapılan şey bitiyor, mahkeme hoooop durdurdum, iptal ettim vs.vs.

Yahu eğer bir yanlışlık varsa, bir hukuksuzluk varsa bu konuda ne yapacaksanız taaaa en başta yapsanıza!

Saçmalıyor mahkemeler.

Belediye de haklı olarak kapatacağım diyor. Demese mahkeme kararını uygulamıyorrrrr diye zırlarlar.

Kapatır.

Ama vatandaş gider bi tekme atar o yolu açar.


 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
belediyede biliyor kapanmayacağını da, halk desteğini almak için, taktik yapıyor...işe yararmı..hiç şüphesiz,,bende olsam, bu karar yüzünden mahkemeye veryansın ederdim...
 
Üst