Alman Yahudileri Gazze Gönüllüleri

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
24666.jpg


Avrupalı Yahudiler Gazze kuşatmasını kırmak için girişim başlattılar.


İsrail yönetiminin 2007 yılından beri kuşatma altında tuttuğu Gazze halkıyla dayanışmak ve kuşatmayı kırmak için Almanya'da faaliyet gösteren bir grup Yahudi bu ayın sonlarına doğru insani yardım taşıyan bir gemiyi Lübnan sahillerinden Gazze'ye yürütmeyi düşünüyor.

Filistinhaber'in haberine göre Gemiyi koordine eden Yahudiler konuya ilişkin yaptıkları açıklamada “Geminin Lübnan sahillerinden Gazze'ye doğru hareket etmesi planlanıyor. Gemide on Avrupa ülkesinden soykırımdan kurtulan Yahudilerin yanında Alman parlamentosundan bazı vekillerle Almanya'da faaliyet gösteren bazı Filistinli aktivistler, Avrupa ve Almanya'daki birçok önemli haber kanalının muhabiri de bulunacak.'' denildi.

Geminin hazırlanmasında ve Yahudi girişiminin başlatılmasında önemli katkısı bulunan Dr. Kath Katsinstein yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Gemi küçük ancak sembolik değeri büyük olacak. Gemide dayanışmacıların yanında Gazze'deki çocuklar için oyuncak, çanta, kitap, elbise ve Gazzeli balıkçılar için de tekne ve ağ bulunuyor. Bunlar sembolik yardımlardır. Birçoğu Alman okullarından bağışlandı




dünyabülteni
 

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,069
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
Haberde kullanılan resim ilginç geldi.. Yahudi hanımlarından böyle giyimi olanlar da mı var bilgisi olan var mı acaba?
 
Üst