(Alıntı) Türkiye bu ihaneti de gördü

ıtri

Üye
Katılım
30 Ağu 2009
Mesajlar
1,235
Tepkime puanı
153
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
'AK Partililer Fransa'daki Katliama Sevindi!'
ak-partililer-fransa-daki-katliama-sevindi-6846262_x_1520_o.jpg
Türkiye bu ihaneti de gördü07 Ocak 2015 Çarşamba 22:36


Today's Zaman gazetesi yazarı Emre Uslu, Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırı üzerinden İngilizce tweetlerle Türkiye aleyhinde kara propaganda yaptı. Uslu, yalan tweetlerle Fransa'daki terör saldırısını AK Parti'ye bağladı.
Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun Paris'teki merkezine yapılan kanlı saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti. Avrupa'da İslamofobinin arttığı bir dönemde Müslümanlara yönelik provokasyon amacının güdüldüğü sanılan saldırı birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.
İşte Fransa'daki bu kanlı saldırı Paralel Örgüt için de Türkiye'ye yönelik kara propaganda için yeni malzeme oldu. Paralel şebekenin tetikçisi Emre Uslu, Fransız dergi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırı üzerinden İngilizce tweetlerle Türkiye'ye ihanet etmekten geri durmadı ve yalanlarla Fransa'daki terörü AK Parti'ye bağladı.
AK PARTİLİLERİ MUTLU ETTİ
Uslu yazdığı İngilizce tweetle "Paris'teki saldırıdan Türkiye'de Ak Partililerin çok mutlu olduğunu ve coşkuyla bu barbar saldırıyı kutladıkları" yalanını dünyaya servis etmeye çalıştı.
ak-partililer-fransa-daki-katliama-sevindi-6846262_4483_m.jpg

Türkçe ve ingilizce tweetlerde kullandığı propaganda tweetlerinde doz ayarı da yapan Başkaçan Uslu'nun özellikle İngilizce tweeti büyük tepki topladı. En büyük korkusunun eylemi gerçekleştiren militanların Türk çıkması olduğunu belirten Uslu, IŞİD'deki yabancı savaşçılar arasında azımsanmayacak oranda Fransız vatandaşı olduğu gerçeğini ise gizledi.
TEPKİ YAĞDI
Uslu'nun mesajına yüzlerce tepki geldi. İşte onlardan bazıları:
- "Hadi gazetecilik ahlakini gectim, insan olun biraz yeter! Hic utanmadin mi bunu yazarken Emre efendi!"
-"Şeref yoksunluğu, haysiyetsizlik, münafıklık, vatan hainliği; şahsın kendisi tarafından ancak bu kadar tescil edilirdi."
-"Senin topun hangi istihbaratın inşaatına kaçtı anlayamadık ki çareni bulalım"
- "Hadi Türkiye yi sevmiyorsun Müslümanlardan ne istiyorsunuz Doğru insan ekmek yedigi kaba edemez
Sattiniz ummeti"


 

Mugalata

Kıdemli Üye
Katılım
10 Mar 2014
Mesajlar
4,252
Tepkime puanı
146
Puanları
0
Konum
izmir
bu adam, star tv'de yayınlanıp bitirilen "reaksiyon" dizisindeki gazeteci tiplemesine çok uygun düşüyor. sanki özel bir çaba harcıyor o tiplemeye kendini yaklaştırmak için.

dizi, behzat ç'deki aykırı polis rolünü başarıyla oynayan erdal beşikçioğlu'nun performansının bile kurtarmaya yetmediği kadar başarısız oldu ve kaldırıldı. metinler yine bir yere kadar da, aksiyon sahnelerinin çok beceriksizce oynanması ve tiplemelerin çok ilkel ve sığ kalması nedeniyle izlemek artık giderek güçleşmiş ve sıkıcı bir hâl almıştı. işte o vasat tiplemelerden biri de, bu emre uslu'ları canlandıran ajan-gazeteci tiplemesi idi. çok basit verilmişti filmde.

işte bu emre uslu, attığı tweetlerle, sanki kendisini o dizifilmdeki o tipe daha çok yaklaştırmaya çalışıyor. yani aslında kendisini yansıtan ama çok mekanik ve basit biçimde sunulan o tipe, çok mekanik ve basit icraatlarla yaklaşarak aradaki açığı kapatmak istiyor gibi. :)
 

ıtri

Üye
Katılım
30 Ağu 2009
Mesajlar
1,235
Tepkime puanı
153
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
Aslında bende bir yorum yapacaktım ama klavyem bozuk,sanal klavye ile zor oluyor.

Zaten bazen yorumsuzlukta en yerinde cevap olabiliyor.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Kendi hükumetini, hadi gözün iktidarda diyelim normal görelim; kendi istihbarat teşkilatını düşürmek için operasyon yapan bu hainlerden her türlü hareketi bekleriz... Artık bir ölçü, bir seviye, bir üslub, bir insicam aramayız.
 
Üst