Akşener FETÖ Bağlantısı

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
gqzbtr6j.jpg


FETÖ'nün en etkin isimlerinden firari Ekrem Dumanlı ile Meral Akşener'in Zaman Gazetesi'ndeki görüşmesinde çekilen fotoğraf ortaya çıktı.

17/25 Aralık, MİT TIR'ları ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türkiye'yi ele geçirmeye çalışan FETÖ'nün Meral Akşener'le ilişkisiyle ilgili çok kritik detaylar ortaya çıktı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; FETÖ, örgüte bağlı yargı mensupları aracılığı ile Devlet Bahçeli'yi devirip MHP'nin başına getirmeye çalıştığı Akşener'i başarılı olamayınca 2019'a hazırlamaya başladı.

SIR FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI

Akşener apar topar MHP'li muhaliflerle bir parti kurma hazırlığına girdi. Akşener'in FETÖ ile yolunun kesiştiği ve bu günlerin tohumlarının atıldığı günlerde çekilen sır fotoğrafa AKŞAM ulaştı. FETÖ soruşturmalarında örgütün arşivinde yapılan taramada Meral Akşener ve firari eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın fotoğrafı bulundu.

GÖRÜŞME HABER YAPILMADI

Eski Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki merkez binasında çekilen fotoğrafta Ekrem Dumanlı ile Akşener camdan dışarıya bakıyor. Fotoğrafta her fırsatta 'dik duruş ve yiğitlik' naraları atan Akşener'in Dumanlı'nın yanında çizdiği siyasetçi profiline ters olarak el pençe divan duruşu dikkat çekiyor.
Akşener ile Dumanlı'nın yaptığı gizli bir toplantıdan FETÖ'nün fotoğrafladığı buluşmasıyla ilgili örgütün hiç bir yayın organında haber yapılmaması dikkat çekiyor.

EMRE USLU'DAN ADAY OL MESAJI

Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Akşener'in Twitter'daki yazışmaları ortaya çıkmıştı. Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklamıştı.

Akşener, FETÖ’cü Uslu’nun emrini yerine getirdi. 19 Temmuz 2013 tarihinde Twitter’da Akşener’e bir mesaj atan Emre Uslu, “Cumhurbaşkanı adaylığınızı açıklasanız pozitif olurdu” sözleriyle Akşener’den Cumhurbaşkanı adayı olmasını istemişti.

Akşener darbe öncesi bir mitingde "Yook 15'inden sonra işler çok değişecek' şeklinde sözler sarf etmişti.

DUMANLI İLE BAHÇELİ'Yİ GÖRÜŞTÜRMEK İSTEMİŞ

Meral Akşener Ekrem Dumanlı arasındaki gizli ilişki 7 Haziran seçimleri öncesi ülkücü camia ve MHP'lilerin yer aldığı platformlar ve internet sitelerinde tartışma konusu olmuştu.

MHP'li bazı isimler Akşener'e Dumanlı'yı Devlet Bahçeli ile görüştürme konusunda arabuluculuk yaptığı yönünde sorular yöneltmişti. Sorular arasında Ekrem Dumanlı'yı, Meral Akşener'in Devlet Bahçeli ile görüştürmek için 2 kez Genel Merkez'e götürüldüğü ancak görüşmeyi Bahçeli'nin reddettiği iddia edilmişti.
Tartışma konularından birisi de Dumanlı'nın 7 Haziran seçimlerinde MHP'yi destekleme karşılığında FETÖ'nün kritik isimlerini milletvekili yapılması istendiği iddiaları olmuştu.

http://www.haber10.com/siyaset/aksener_feto_cu_dumanli_nin_onunde_el_pence_divan-719167
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İYİ Kİ FETÖ'CÜ DEĞİLMİŞ !!!!!

“Meral Akşener hareketi”
nin sosyolojik zaruretle ortaya çıkmadığını, bir “mühendislik çalışması” olduğunu iddia etmiştim.İddiamın arkasındayım.

ir siyasal hareketin bu kadar “farklı” ve “çeşitli” destekçisi olmaz diye düşünüyorum. Üstelik ideolojik olarak kesişmeyen ve hiçbir “sosyoloji”nin bir araya getiremeyeceği çevreler (destekçiler) bunlar.
Bir siyasi hareket düşünün ki, Pensilvanya destekliyor...

Beyaz Türkler destekliyor, Beyaz Kürtler destekliyor. Sağcılar, solcular, komünistler, faşistler, ateistler, liberaller, bir kısım dinciler destekliyor.

Doğan Medya Grubudestekliyor... BirGün gazetesi, Taraf gazetesi kalıntıları, Agos gazetesi, Sözcü gazetesi, Gezi’ciler, çapulcular, Kemalistler, Maocular, Leninciler, Troçkistler, “AK Partili” olduğunu söyleyen (başkasının tapulu arazisi üzerinde ruhsatsız inşaat yapmaya girişen) “fırıldaklar” destekliyor.
Firari Ekrem Dumanlı ve takımı destekliyor... Hasan Cemal, Duran Kalkan, Bese Hozat, Murat Karayılan, Doğan Akın, Osman Kavala, Altan biraderlerin “varisleri”, Cengiz Çandar, Martin Schulz destekliyor.

Peki, bu nasıl oluyor?

Özcan Yeniçeri dostumuz FETÖ iddialarıyla ilgili olarak da şunları söylüyor: “Yeni partiyi FETÖ’yle vurmaya çalışıyorlar. Tutmaz, tutamaz ve tutmayacaktır. İnandırıcılığı olmayan uyduruk iftira ve ithamların bumerang etkisi yaparak iftiracıları vurmasının ilahi bir yasa olduğunu hatırlatırız!”
Ben de bazı “hatırlatmalar”da bulunmak istiyorum.

Meral Akşener’in FETÖ’cü olduğu iddiası, evet, zorlama bir iddia gibi duruyor ama bazı hususların da açıklığa kavuşturulması gerekiyor.

Mesela, “FETÖ’cü değilim ama olsam bundan gurur duyardım” demiş, iktidara gelirse tutuklu FETÖ’cü polisleri salıvereceği sözünü vermişti.

Burada tavzihe muhtaç bir “durum” (bir itiraf) yok mu?
Biraz eskilere gidelim (Akşener’in MHP’li günlerine):
Bir mahkeme, sürekli “kongre kararı” alıyor, başka mahkemeler bozuyordu. Akşener yılmıyor, ısrarla aynı mahkemeye koşup bir kongre kararı daha aldırıyordu. O karar bozuluyor, haydi bir kongre kararı daha...
İlginçtir, Akşener’in istediği kararları çıkaran mahkemenin bazı üyeleri bugün FETÖ’den dolayı tutuklu bulunuyor.

İlginç değil mi?
Başka “ilginç” durumlar da var:
Mesela, sadece “genel başkanlık” için yarışan, başka da bir hedefi ve beklentisi bulunmayan hanımefendi, sanki genel seçimdeymişiz gibi sürekli “15 Temmuz’dan sonrası”nı işaret ediyordu: “15’inden sonra işler inşallah değişecek, göreceksiniz değişeceeek... Yurtta sulh, cihanda sulh inşallah...”

Niye 15 Temmuz’dan sonra?
Ne olacaktı ki 15 Temmuz’dan sonra?
Hatırlatmak gerekir mi, bilmem? Meral Akşener’in işaret ettiği tarihte (yani 15 Temmuz’da)bir darbe girişimi yaşandı. Darbe girişiminde bulunan komitenin ismi de “Yurtta Sulh Konseyi” idi.
İlginç, değil mi?

Ben Özcan Yeniçeri dostumuzun yerinde olsam, “Korku dağı taşı sarmış” şeklinde gerekçesiz böbürlenmeleri bırakır, tavzihe muhtaç bu “ilginçliklerin” peşine düşerdim.

AHMET KEKEÇ
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Peki o zaman ne için yola çıktınız Meral Hanım?

Devlet Bahçeli'den intikam almak için. (Bundan bize ne?) Herhalde, "hiç olacak iş değil ama i
ktidara gelirsek Fetö'cüleri salıvermek için" diyecek değildir.

Gerçi sümüklü psikopatın gördüğü rüyalardan birinde "bir kadın başkan geliyormuş, her şey bambaşka oluyormuş" ama bunu Hillary Clinton için söylemiş olmalı! Rüya da çıktı maşallah.

Öyleyse amacınız nedir Meral Hanım?
Kendi uçuk tahmininizle yüzde 20, daha gerçekçi bir beklentiyle yüzde 5 oy almak, daha da büyük bir ihtimalle de yüzde 3'te kalmak.
Alacaksınız da ne olacak Meral Hanım? Bu oyla meclise de girilmez.

Başkanlık seçimini ikinci tura bıraktırabilirseniz belki kazanacağınızı mı sanıyorsunuz?
"Amacımız milli iradenin tecellisini sağlamak" demişsiniz...
Daha önceki seçimlerde sağlanan "uzaylı iradesinin" tecellisi midir?

AKP, MHP, CHP ve hatta HDP'ye oy veren, Papua-Yeni Gine seçmeni midir, Burkina Fasso seçmeni mi?
"Amacımız Türkiye'nin entellektüel birikimini zenginliklere taşımaktır" demişsiniz...
Hayrola hanımefendi, gönlünüzde yatan Kültür Bakanlığı mı yoksa?

"Amacımız rekabetçi siyasi yapıyı yeniden inşa etmek" demişsiniz.
Yani bugün siyasette rekabet yok, Kılıçdaroğlu var gücüyle Erdoğan'ı destekliyor herhalde.
Başka ne diyeceksiniz?

"PKK ile mücadele edeceğiz" deseniz, buna Erdoğan da, Yıldırım da, Bahçeli de kahkahalarlagülerler. Şehit anaları ne yaparlar, onu da kendilerine sorunuz.
Ben de henüz kurulmamış partiye soruyorum:
Siz ne ayaksınız oğlum?,

ENGİN ARDIÇ
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
FETÖ'nün son umudu Meral Akşener

Yurt içinde ve yurt dışında ağır darbe yiyen ve bitme noktasına gelen Fetullahçı Terör Örgütü, Meral Akşener'e sarıldı.

Teröristbaşı Gülen'in örgüt mensuplarına 'Akşener'i koruyun kollayın' talimatı vermesiyle harekete geçen FETÖ, MHP'yi dizayn edemeyince Akşener üzerinden kendi isteklerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

EMRE USLU'DAN İTİRAF NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Firari FETÖ'cü Emre Uslu ile Meral Akşener'in Twitter'daki yazışmaları ortaya çıkmıştı. Emre Uslu paylaşımlarında Akşener'in 2019'da başkan olacağını açıklamıştı.

Uslu, Twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşımda son umutlarının Akşener olduğunu açıkça itiraf ediyor. Meral Akşener gelince FETÖ'yle amansız mücadele edenleri, FETÖ'den yargılayacaklarını açıklayan Uslu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Hayatın ironisine bak. Akşener'e FETÖ deyip yıpratmaya çalışıyorlar ama Akşener gelince AKP'liler "FETÖ" den yargılanır.

http://www.haber10.com/siyaset/feto_nun_son_umudu_meral_aksener-718978


 

ömerusta

Kıdemli Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
6,913
Tepkime puanı
239
Puanları
0
akşenerin fetö bağlantısı mı çıkmış vay be siyasi ayağı bulunmuş demek tir
 

nefahtü

Kıdemli Üye
Katılım
21 Haz 2013
Mesajlar
5,117
Tepkime puanı
337
Puanları
0
Konum
istanbul
Akşenere ilk günden beri hiç ısınamadım sanki erkekmişde kadın olmuş gibi.
 

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
Türkiye'de şu olmaz bu olmaz, böyle olması mümkün değil demeyin.
Nerdeyse ulusal kahraman ilan edilen Şemdinli kaymakamı fetö'cu çıktı. FETÖ'cuları yargılayan fetöcü hakimler gördü bu millet.


Ayrıca, meral akşener'i bilgi belge ve kanıtlarla fetö ile olan ilişkisini ispatlamak belki mahkeme aşamaları için gerekli olabilir, ama biz gözümüzle, kulağımızla bizzat tanık olduğumuz olaylarla fetöcu olduğunu tespit edeli çok oldu..


2019 seçimlere doğru ipliğini deşifre ederler diye düşünüyorum belkide seçim yatırımı için bekletiyor olabilirler.
 
Üst