AKP'den yeni hamle: ABD'ye Fethullah Gülen'in pasaportunun iptal edildiği bildirildi

Katılım
2 Şub 2015
Mesajlar
68
Tepkime puanı
0
Puanları
0
AKP'den yeni hamle: ABD'ye Fethullah Gülen'in pasaportunun iptal edildiği bildirildi

AKP'den yeni hamle: ABD'ye Fethullah Gülen'in pasaportunun iptal edildiği bildirildi

AKP, Gülen’in pasaportunun "yalan beyanda" bulunarak alındığı için iptal edildiğini ABD makamlarına bildirdi.

AKP, ABD makamlarına Fethullah Gülen’in "yalan beyanda" bulunarak aldığı pasaportunun iptal edildiğini bildirdi.

Kırmızı Bülten ile ilgili konularda uzman avukat Michelle Estlund, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “kişinin Yeşil Kart’ı varsa ve ABD İç Güvenlik Bakanlığı bu kişinin Yeşil Kart başvurusunda yalan beyanda bulunduğuna inanırsa Yeşil Kart’ın geri alınması sürecinin başlayabileceğini” söyledi.




http://haber.sol.org.tr/turkiye/akp...pasaportunun-iptal-edildigi-bildirildi-106794
 

ihvanistanbul

AkhenAton
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
7,658
Tepkime puanı
2,338
Puanları
113
Konum
istanbul
Sınır dışı edilmesi için çaba gösterecekler. Abd dirisini vermese de ölüsünü verecek gibi...
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
cvtrsqppw9ch4p1mm.jpg



Hocaefendi'nin avukatı: Gülen’in adresi belli, pasaportu da halen geçerli


İktidara yakın medyanın Fethullah Gülen Hocaefendi’nin pasaportu ile ilgili algı operasyonu haberlerindeki iftiralar bitmek bilmiyor.


Gülen’in avukatı Nurullah Albayrak, yandaş medyanın Hocaefendi’yle ilgili pasaport iptali ve difüzyon iddiaları hakkında açıklama yaptı. Pasaportun iptal edildiğinin Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) bildirildiği yönündeki iddiaya değinen Albayrak, “Eğer bu haberler doğru ise Türk makamları ABD makamlarına gerçek dışı bilgi vermişlerdir.” tespitinde bulundu.


Albayrak, pasaport iddiasıyla ilgili şu bilgiyi verdi: “Erzurum İdare Mahkemesi tarafından 23.6.2014 tarihinde Erzurum Valiliği’nin işlemi iptal edilmiştir. Bu karara göre 23.6.2014 tarihinden itibaren Sayın Gülen’e ait yeşil pasaport geçerlidir. Danıştay tarafından karar düzeltme başvurumuz henüz değerlendirilmeden, dosya Erzurum İdare Mahkemesi’ne gönderilmeden pasaportun iptal edildiğini söylemek hukuku yok saymaktır. Gerçek dışı bilgi veren ve mahkeme kararını yok sayarak işlem yapan yetkililerle ilgili gerekli yasal işlem yapılacaktır.”


Avukat Albayrak, ‘kırmızı bülten uzun bir prosedür gerektirdiğinden difüzyon kararı çıkartılacağı’ iddiasının ise açık bir yanıltmadan ibaret olduğunu bildirdi. “Adresi bilinen bir kişi için difüzyon mesajı çıkartılması mümkün değildir. Sayın Gülen ABD’de, hem Türk makamları hem ABD makamları hem de İnterpol makamları tarafından açık olarak bilinen adresinde kalmaktadır. Açık olan bu gerçek karşısında bu iddiaların hiçbir gerçekliği yoktur.” ifadelerini kullandı. Nurullah Albayrak, “Anlaşılmaktadır ki, hazırladıkları dosya içeriğine güvenmeyenler, Sayın Gülen’in kaçmasını kendileri için bir kurtuluş olarak görmektedirler. Ancak, bilinmelidir ki Sayın Gülen bulunduğu adrestedir ve bu adreste kalmaya devam edecektir.” dedi.


http://www.zaman.com.tr/gundem_hoca...belli-pasaportu-da-halen-gecerli_2275567.html


Buyrun burdan yakın, akp yine yalanlanmış.

Arkadaş kime inanacağız biz yahu?

Biri A diyor bakıyorsunuz B çıkıyor.
 
Üst