AKP ve CHP’den Transeksüel Aday Adayları

MÜTEŞEKKÜR

Kıdemli Üye
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
6,938
Tepkime puanı
198
Puanları
0
ALIN BUNLARI BAŞINIZA ÇALIN!..


YA RABBİ BU ÜLKEYİ BUNLARIN ELİNE Mİ BIRAKACAKSIN?




AKP ve CHP’den Transeksüel Aday Adayları


almina_oyku1.jpg



izmir’de şarkıcılık yapan Almina Can AK Parti'den aday adayı. Bursa'daki Gökkuşağı Derneği'nin Başkanı Öykü Özen de CHP'den milletvekili aday adayı oldu.


Almina Can AK Parti'den aday adayı
AK Parti'den aday adayı olan ve mülakata giren transseksüel şarkıcı Almina Can, milletvekili seçilirse barlarda sahne almaya devam edecek ve maaşı kabul etmeyecek.


Almina Can, milletvekili olursa haftada 2 gün barlarda sahne almaya devam edecek, kendisine verilen maaşı ve özlük haklarını ise kabul etmeyecek.

Can, neden AK Parti'yi seçtiğini şu sözlerle anlattı: "AK Parti'nin Türkiye'ye çok şey kazandırdığını, el atılmamış sorunlara el atma cesaretini gördüğüm için... Türkiye'de her postal sesinde şapkasını alıp gidenleri geri getirmekle uğraştığımız için... Şapkasını alıp gitmeyen bir lider gördüm ve bende birey olarak onu yapmaya hazır olduğum için siyasete atıldım."

AK Parti'den siyasete giren Almina Can, diğer adaylar gibi Ankara'da komisyon önüne çıktı. Kendi deyimiyle mülakatta en fazla kalan aday adayı oldu.

Almina Can, mülakatta yaşananlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Bana 'Neden biz dediler?' ve şaşırdılar. Ben de 'Bana bu cesareti siz verdiniz, siz ezilenlerin sesi oldunuz, siz susanların sesi oldunuz. Size diyorum ki Türkiye'de benim gibi insanlarda var' dedim."
Milletvekili seçildiği takdirde Almina Can'ın en önemli icraatı Meclis'teki milletvekili sayısını düşürmek olacak:

"Seçlirsem ilk yapacağım şey istifa etmek olacak. Amerika'da bile 475 milletvekili varken bizde bu sayı 550. Bu bir israf, bu bir kayıp. Meclis önce kendinden başlamalı, sayısını azaltmalı. Ben önce istifa ederek özlük haklarımdan, maaşımdan vazgeçiyorum ama milletvekilliğim devam eder. Benim gibi babayiğit var mı, gelsin bu taşın altına elini soksun. Ben haftada yine 2 gün bir barda çıkarım yine geçinirim ama bu maaşı ve özlük hakkını istemiyorum."

Öykü Özen CHP'den milletvekili aday adayı
Bursa'daki Gökkuşağı Derneği'nin Başkanı Öykü Özen CHP'den milletvekili aday adayı. Öykü Özen, "Türkiye'de büyük bir kısmı gizli 10 milyonu aşkın eşcinsel var. Sadece eşcinsellerin oyları bana yeter" dedi.


Öykü Özen'in seçimde kullanacağı sloganlar şöyle: 'Geçin bunları geçin. Tek kalemde silin. Yeni bir gelecek için Öykü Özen'e oy verin', 'Siyasete renk geldi, meclise neşe geldi', 'İşte sizin yeni umudunuz Öykü Özen', 'Meclis'in bir Osmanlı kadınına ihtiyacı var. İşte o benim', 'Neden CHP? Herkes için olduğu için.'


Aday adaylığıyla Türkiye'de bir tarih yazacağını belirten Özen, "CHP, toplumun her kesime sahip çıkan bir parti. Biz toplumun ötekileştirilmiş kesimi olarak görülüyoruz. Ancak bizim de diğer insanlardan farkımız yok. Bunu kanıtlamak ve özellikle eşcinsellerin sorunlarını TBMM'ye taşımak için aday adayı olmaya karar verdim" diye konuştu.


Bu haberde ntvmsnbc.com'dan yararlanılmıştır.


NOT: CHP'nin eşcinsel milletvekili aday adayı göstermesini zaten normal karşılıyorum.Zaten onlar sapkın bir partidir.Ne yaptıklarını bilmeyen zavallılardır. Ya Peki AKP'ye ne demelidir?Camii cemaati, tarikat mensupları ve dindar insanlar bunları görmeyecek mi bunlara mı oy verecek? Böyle siyaset olmaz.İçine ederim böyle siyasetin..


EDEP YÂ HU!...
 

MÜTEŞEKKÜR

Kıdemli Üye
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
6,938
Tepkime puanı
198
Puanları
0
Bu arada aldığım bir habere göre manken ve oyuncu TUĞÇE KAZAZ'ın Balıkesir’den AKP milletvekilliğine aday adayı olacağını bir yerden okudum.Henüz, AKP Balıkesir il Başkanlığı bu kadının adaylık üzerinde durmaktadır.Şimdilik sırasını bekliyor.


BİR OY UĞRUNA; İŞİN EHLİ OLMAYAN, FİKİR ÜRETEMEYEN SADECE MİLLETVEKİLİ MAAŞI ALIP YAN GELİP YATACAKLARA MI OY VERECEKSİNİZ?BU NE BİÇİM SİYASET BÖYLE ALLAH AŞKINA?!.

VALLAHİ ŞU SİYASETTEN NEFRET ETTİM.NE BU YA!. NİCE OKUMUŞ, ANCAK PARASI OLMAYAN İKİ FAKÜLTE BİTİRMİŞ GENÇLERDEN ADAY GÖSTERSELER ÇOK DAHA İYİ OLMAZ MIYDI?

BU KADINA SORUN BAKALIM; "MAHALLENDE KAÇ SOKAK VAR VE ADLARI NELERDİR?" DİYE SORUN BAKALIM BİLECEK Mİ?DAHA KENDİ SOKAĞININ ADINI BİLE BİLMEYEN NİCE KARA CAHİLLER VAR.BUNLARI DA MI MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERMEK İSTİYORSUNUZ?

YAZIK, ÇOK YAZIK!.BUNLARA VERİLECEK OY HARAMDIR.BU MEMLEKETTE İŞ YAPACAK MİLLETVEKİLİ ADAYI ARAYIN VE ADAY GÖSTERİN Kİ BİZ DE SİZİ DESTEKLEYELİM..

SEÇMESİNİ BİLMEYENLERİN ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOKTUR.ADAM GİBİ MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERSİNLER.



SİYASETİ ÇOCUK OYUNCAĞI ETMESİNLER.ÜLKEYE BÜYÜK ZAMAN KAYBETTİRİYORLAR.BIRAKIN KENDİ HALLERİNE BUNLARI...


AKLISELİM MİLLET NERDESİNİZ YAHU?.BURADA EVCİLİK OYUNU OYNAMIYORUZ.ÜLKENİN KADERİNİ BUNLARA TESLİM ETMEYİN BU VEBAL SİZE YETER DE ARTAR BİLE...
 
Üst