AKP ile Cemaatin Arası Eskisinden 4 Kat Daha İyi Olacak!!!

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com



’AKP ile cemaatin arası eskisinden 4 kat daha iyi olacak’


AKP ile Gülen Cemaati arasındaki kavga nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu her fırsatta dile getiren Adnan Oktar, AKP ile Gülen Cemaati'nin barışacağını ve ilişkilerinin eskisinden dört kat daha iyi olacağını söyledi.


BARANSU: EFENDİ BİR DELİKANLI


Cemate yaknlığı ile bilinen Mehmet Baransu'nun kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Oktar, "Bizim bu sevimli Mehmet Baransu ile konuştum. Şimdi kendisi aşağıda arkadaşlarımızla sohbet alıyor. Yayına çıkmak için müsade istedim. Kendisi efendi bir delikanlı. Durmadan gözaltına alınıyor, hızına yetişemiyoruz. Çok efendi, terbiyeli bir çocuk Baransu." dedi.


TAYYİP HOCA'YLA SİZİ BARIŞTIRACAĞIZ, ESKİSİNDEN 4 KAT DAHA İYİ OLACAK


Adnan Oktar, Mehmet Bransu ile aralarında geçen sohbeti de şöyle anlattı: "Kendisine 'gönlünü rahat tut. Tayyip Hoca'yla sizi brıştıracağız' dedim. Şuanda öfkeyle hareket ediyorlar. Öfkede insan mantıklı hareket edemez. Bu öfke de sürekli devam edemez. Biz azimle barıştırmak için gayret edeceğiz. Kendisi de o yönde. 'Öfkeli olmasam daha halim tweetler atarıdm' diyor. " şeklnde konuştu.


150 SENELİK ERGENEKON DECCALINI BİRLİKTE DEVİRDİLER


Ergenekon operasyonunu AKP ve Gülen Cemaati'nin birlitke yaptığını söyleyen Adnan Oktar, "150 senelik Ergenekon deccalını devirdiniz' dedim. Hükümetle birlikte devirdiler. Hayırlı, güzel işler yaptılar" dedi.


FELAKETİ BEKLEMEYELİM


Oktar, "Bazen öyle bir bela olur ki, iki taraf barışır ve o belaya karşı mücadele eder. Ama öyle bri bela beklemeyelim" dedi.


"İMAM HATİP MEZUNU ASLAN, KENDİSİ KÜRTMÜŞ"


Baransu'dan övgü dolu sözlerle bahseden Adnan Oktar, "Baya efenfi, bir delikanl.O da Kürtmüş. Aslan kendisi. İmam Hatip mezunu her yönden iyi. Ama bir öfke ile ortaya çıktılar ama hırs yapıp barılştırmak lazım. İki tarafında nur gibi mülsüman olduğunu herkes biliyor. Yazık günah bu kavga. Arık yeter, bu avga bitsin artık" dedi.


TAYYİP HOCA DA, GÜLEN DE NUR GİBİ MÜSLÜMAN


Adnan Oktar, "Tayyip Erdoğan da Fethullah Gülen de nur gibi müslüman. Artık bu kavga sonra ermeli" dedi.




http://ohaber.com/-akp-ile-cemaatin-arasi-eskisinden-4-kat-daha-iyi-olacak--h-501295.html
 
Üst