AK Parti gitsin ülke batsın istiyor

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Davutoğlu: AK Parti gitsin ülke batsın istiyorBaşbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.
basbakan_canli_yayinda_sorulari_cevaplayacak_1429642142_4533.jpg
Dün akşam Kanal7-Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu çok çarpıcı bir tespitte bulunurken TÜSİAD'a da çağrı yaptı.

DOĞAN MEDYASI AK PARTİ GİTSİN DE ÜLKE BATSIN DİYOR

Asgari ücretin 1500 TL'ye çıkması durumunda kayıt dışı çalışanların sayısı artacağını söyleyen Davutoğlu, '' 'AK Parti gitsin de ülke batarsa batsın' diyen bir medya var Türkiye'de. Açık söyleyeyim Doğan medyasıdır bunlar. Bu medya bu vaatlerin arkasında duruyor.'' dedi.

TÜSİAD MUHALEFETİN VAADLERİ İÇİN AÇIKLAMA YAPSIN

TÜSİAD'ın muhalefetin vaatleri için çıkıp açıklama yapması gerektiğini de söyleyen Davutoğlu, ''TUSİAD yarın çıksın 'Asgari ücret 2 bin TL olsun' desin. TUSİAD açıklama yapsın 'bunlar gayet akılcı politikalardır' diye. Bizim yaptığımız şeye popülizme düşmeyin diye çağrıda bulunanlar şimdi sesleri çıkmıyor. Bir taraftan Kılıçdaroğlu'nu parlatıyorlar bir taraftan HDP'yi parlatıyorlar.'' diye konuştu.
 

Kadir Razlık

Kısıtlı Erişim
Katılım
20 Ağu 2014
Mesajlar
2,280
Tepkime puanı
35
Puanları
0
Konum
manisa
istanbullulara sormak istiyorum çok güzel bir haber aldim diyanet istanbuldaki camilere talimat vermiş ezan aynen peygamber efendimiz dönemindeki gibi okunacakmiş minareden höpörlörsüz haber doğru mu sevinmekden çildiralim mi
 
Üst