Ak Bank'ın işlem ücretleri pes dedirtti

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Bankaların müşteriden aldığı ücret ve komisyonlar sık sık eleştiri konusu olurken bu duruma Trabzon'da trajikomik bir örnek daha eklendi.

Beşikdüzü ilçesine bağlı Dolanlı köyünde çay üreticileri, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü'nün kendilerine vermiş olduğu dönüm başı destekleme kredilerinin önemli bir kısmının aracılık yapan banka şubeleri tarafından haksız bir şekilde kesildiğini bildirdi.

AKBANK 270 TL'NİN 150 TL'SİNİ KESTİ

Dolanlı Köyü üreticileri adına konuşan 20 yıllık çay üreticisi Mahmut Aydın, "Bizlere yapılan ödemeler sırasında gördük ki; banka şubeleri bizlerden işlem parası adı altında aldığımız destekleme parasının yarısını kesmektedir. Banka, 270 lira alacağımdan 150 lirası işlem parası kesti. Bu olacak iş değil. ÇAYKUR Genel Müdürlüğü'ne durumla ilgili yaptığımız müracaatta bize Akbank ile yaptıkları sözleşmede müstahsillerden işlem tutarı kesilemeyeceğini söylediler. Buna rağmen müstahsillerin kesilen paraları hesaplarına yatmamıştır. Bu durum sadece bizim köyümüzü değil, tüm çay üreticilerini ilgilendirmektedir. Bizler çay üreticileri olarak bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

CİHAN

Daha önce de
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Rabbim bu millete acısın.Bu millet ne hata yaptıki bankaların tuzağına düştü böyle....
 
Üst