Ahmet Hakan'a VAKİT Şoku!

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
Tatilden dönen Ahmet Hakan'a Vakit gazetesi kötü bir sürpriz hazırlamıştı...

Düzeltme ve cevap yazısı

Alçakları deşifre etmek Vakit’in görevidir.

Hürriyet Gazetesi’nin 23 Nisan 2010 tarihli, 222361 sayılı nüshasının 4. sayfasında Ahmet Hakan imzası ile yayınlanan “Tecavüz karşısında muhafazakâr sessizliği” başlıklı yazıda, müvekkilimin imtiyaz sahibi olduğu Anadolu’da Vakit Gazetesi’ne hakaret edilmiştir.
Vakit Gazetesi, tekzip edilen köşe sahibinin iddia ettiğinin tam aksine, dürüst ve ahlaki değerlere önem veren bir gazetedir. Sadece tecavüzlere karşı çıkmamakta, tecavüzün yolunu açan sapkınlıklara, tahriklere de karşı çıkmaktadır.
Hiç kimse, Vakit Gazetesi’nde, tecavüz/sapkınlık yanlısı bir yayın gösteremez. Tam aksine bu yönde yayın yapanlar, sırf kendileri hakkındaki mahkeme kararları ortaya çıkmasın diye Vakit’e astronomik tazminat davaları açarak susturmak istemektedirler.
Toplumumuzu ahlaki bakımdan çökertmeyi kendilerine vazife bilerek “tecavüzü tahrik ve teşvik edici resim ve haberlerle dolu gazete sayfaları”ndan başkalarına ahlak dersi vermeye kalkışanlar, önce aynaya bakmalıdırlar.
Tekzip edilen yazıda iddia edildiği şekilde, Vakit Gazetesi’nin “alçakça” olarak nitelenecek bir yayın çizgisine sahip olmamış, tam aksine yayın hayatındaki gayesini “alçakları deşifre etmek” olarak ilan etmiş bir gazetedir. Halen de “alçakları ilan etmeye” devam etmekte, bu tekzip ile dahi bu görevini sürdürmektedir.
Vakit Gazetesi’nin “şirret” diye nitelenecek hiçbir yayını da olmamıştır. Tam aksine Vakit Gazetesi, mazlumlara karşı şefkâtle yaklaşan, onların mağduriyetlerinin takipçisi olan bir gazetedir. Vakit Gazetesi, zalimlere karşı ise şedittir. Alçakları deşifre etme konusunda kimseden çekinmeyen, dürüst ve ilkeli bir gazetedir.
Vakit Gazetesi, bugüne kadar hiç kimseye iftira etmemiş, tam aksine iftiracıları günyüzüne çıkarmıştır. Bugüne kadar böyle bir suçlama ile yargılanmamış, bu ve benzeri suçlardan hakim önüne çıkanların gerçek yüzlerini kamuoyuna göstermiştir.
Mütedeyyin insanlara hakaret ederek sınıf atlamak isteyenler, Vakit’e sıçratmak istedikleri çamurla içiçe yaşamaya mahkûmdurlar.
Vakit Gazetesi, dindar insanlara fütursuzca saldıranların en büyük korkusu olmuştur! Olmaya da devam edecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Anadolu’da Vakit Gazetesi
İmtiyaz Sahibi
Nuri AYKON vekili Avukat Ali PACCİ

AHMET HAKAN - HÜRRİYET

postmedya
 
Üst