ağlamak istiyorum!

Risale-i Nur Talebesi

Diyar-ı Bekirli
Katılım
30 Haz 2006
Mesajlar
1,460
Tepkime puanı
11
Puanları
0
AĞLAMAK İSTİYORUM


Ağlamıyorsanız dahi ağlamaklı olun der nebi! Ağlamaklıyım ama ağlayamıyorum. Göz pınarlarınım ağlıya ağlıya değil de ağlamaya ağlamaya kuruduğunu hissediyorum. Ve içten içten kahroluyorum!
Ağlatın beni ağlatın demek istiyorum. Ve sol yanımın sıkıştığını hissediyorum ve hala göz pınarlarımı kuru hissediyorum. Dinlediğim hüzünlü müziğin hafif etkisini hissetmek istiyorum oda gidiyor. Ve ağlamayan gözlerime isyan ediyorum! Ağlamak istiyorum. İçimde bir damla hüzün kalmasın diye gözyaşlarımı damlatmak istiyor. Ama olmuyor işte!
Bu ekrana baktıkça gözlerim yanıyor. Hüzünden ağlamayan gözlerim ışıktan yanıyor ve dolacak gibi oluyor. Bir ışık kadar olamadı yüreğim gözyaşlarımı dökemedi! Ve ben hala inatla ağlamak istiyorum bu yazı bitinceye kadar ağlamalıyım deyip sözü uzatıyorum!
Ben sözü uzattıkça içimdeki hüzünde yok olacak gibi oluyor. Hatta hüzün dahi gidiyor ağlamaklı halimi dahi özlüyorum. Ve düşünüyorum ‘’Ümmeti’Deyip kahrolan nebiyi. Ve gençlerin haline ağlayan üstadımı düşünüyorum. Ona layık ümmet ve üstada layık talebe olmadığımı düşünüyorum. Gözü kuru olan kalbi katı biri ne kadar layık olabilir ki!
Haydi, biri çıksın ağlatsın beni kurak gözlerimden yaş döktürsün yapabiliyorsa yapsın! Bu kurak gözlerim yağmur görsün diye dua etmeliyim. Gözyaşı duası etmeliyim. Ve bu duayı öyle içten etmeliyim ki bütün mahlûkat benim adıma ‘’âmin’’ desin. Ve hala kurak gözlerim sel görsün öyle ağlasın ki gözüm saatlerce bulanık görsün. Tıpkı buharlanmış cama bakar gibi baksın her yere. Ve Ağlamaklı şu halim hatırına affet beni Ya Rab! Senin için ağlayan gözlerden nasip et ya Rab! Senin razı olup olmadığını düşündükçe yaşlarımın sel olduğu günleri yaşat Ya Rabbim…
 

berraksu

Aşafatlı
Katılım
2 Eyl 2006
Mesajlar
3,652
Tepkime puanı
85
Puanları
0
Yaş
36
Allah razi olsun cok güzeldi
 

uzAyli

İhvan Forum Üye
Katılım
23 Ağu 2006
Mesajlar
7,903
Tepkime puanı
2,001
Puanları
0
Yaş
123
Konum
Uzay
sen bunu kendinmi yazdin?
 

^diyar^

susss gönlüm!!!
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
1,742
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Yaş
40
Konum
istanbul
ALLAHIM; yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız.

ALLAH RAĞZI OLSUN PAYLAŞIMIN İÇİN
 
Üst