MALZEMELER:
4 su bardağı süt
1 su bardağı un
2 su bardağı şeker
1 vanilya
1 yemek kaşığı katıyağ
1 paket kremşanti
hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
Süt
un
şeker ve vanilyayı muhallebi gibi pişirin. Piştiten sonra içine katıyağı koyun ve mikserle çırpin. Daha sonra tepsiye hindistan cevizi
dökün ve üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökün. Bu şekilde dolaba
koyun. Muhallebi dolaptayken
kremşantiyi hazırlayin ve uzdolabındaki muhallebinin üstüne dökün. En üste yine hindistan cevizini dökün. Ve buzdolabında bekletin.
4 su bardağı süt
1 su bardağı un
2 su bardağı şeker
1 vanilya
1 yemek kaşığı katıyağ
1 paket kremşanti
hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI:
Süt
![smilv.gif](http://www.izafet.com/images/smilies/smilv.gif)
![smilv.gif](http://www.izafet.com/images/smilies/smilv.gif)
dökün ve üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökün. Bu şekilde dolaba
koyun. Muhallebi dolaptayken
![smilv.gif](http://www.izafet.com/images/smilies/smilv.gif)