ABD'de İslam Karşıtı Afişe İzin

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,114
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
ABD'nin Philadelphia eyaletindeki topluma taşıma araçlarına İslam karşıtı bir reklam afişlerinin asılmasına izin verildi
ABD'de Filistinli Müslüman lideri Hacı Emin el Hüseyni ile Adolf Hitler'in yan yana olduğu bir resmin bulunduğu ve üzerinde İslam karşıtı ifadelerin yer aldığı reklam afişinin toplu taşıma araçlarına asılmasına izin verildi.
Philadelphia toplu taşıma kuruluşu federal mahkemenin, provakatif reklamları kabul etmeleri yönünde verdiği kararı temyiz etmeyeceklerini açıkladı. Bu reklamlara 1941 yılında çekilmiş olan Adolf Hitler'le Filistinli bir liderin fotoğrafının da dahil olduğu belirtildi.
Güneydoğu Pensilvanya Ulaşım Yönetimi, İsrail yanlısı bir grubun saldırgan reklamlarını reddetmeyi gerektiren politikasında değişikliğe gitti.
Bu değişiklikle birlikte bölgede "Yahudi Düşmanlığı: Kur'an'da var" başlıklı afişin toplu taşıma araçlarına asılabileceği kaydedildi. Afişin bölgede ulaşımı sağlayan 84 otobüse de asılması bekleniyor. Afişte, Müslüman ülkelere yapılan yardımların kesilmesi gerektiği bu sayede nefretin önüne geçilebileceği iddia ediliyor.
Afişte "Yahudi Düşmalığı: Kur'an'da var. Yardımlarımızın üçte ikisi Müslüman ülkelere gidiyor. Bu ülkelere yardımlarınızı kesin. Nefreti durdurun" ifadeleri yer alıyor.

Dünya Bülteni
 

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
ülen şarlatan şeytanlar,
dünyayı sizden başka istila edip
daha güzel öldüren mi var
siyonistleri saymasak tabi

zaten kendi katil meslektaşlarınızı korumaya çalışmışsınız
bozacının şahidi şıracı
 
Üst