Makam araçlarına neden ülke olarak bu kadar takıntılısınız anlayamıyorum....??
Önemli insanlar elbette özel araçlarda can güvenlikleri için korunmak durumundalar...
Lüks makam araçları kalem müdürlerine tahsis edilirse yada bu konumda olanlara alınırsa o zaman takıntılı olunabilinir ama konum ve şart durumu en yukarda olanda durum ve zemin değişebiliyor...
Makam araçlarının lüks olmasını kimse elbette istemez ama mağlum dünyanın gelişen literatürü ekstra güvenlik önlemini almayıda beraberinde getiriyor....sizler koltuklarınızda rahat olabilirsiniz belki ama birde onlara sorun bakalım ne kadar rahatsınız diye

?? keşke herşey sizlerin dediği kadar kolay ve basit olsa...
Türkiye yi bir Danimarka ülkesiyle kıyaslamamalısınız...Türkiye coğrafik konum anlamında çok önemli ve ciddi bir yerde bir de çok karışık bir bölgede KAOS ortamı her ülkeye zarar verir o yüzden tedbir herdaim alınması önemlidir.
Elbette aşırı lüks ve harcamalar hiç iyi değil ama makam aracı güvenlik hususiyetinde olduğu için birde Ülke cografi konum bakımından önemli sorunlu bir noktada bulunduğu için bölgede Güvenlik Tedbirleri olmazsa olmaz konumunda...
Bu duruma şunu diyebilirsiniz...
Hayat şartları malesef bunları istemeden de olsa gerektiriyor diye...
Eğer doğru bir haber kaynağı ise ...Sayın Erdoğan Bey doğru olanı yapmış kendisine bazı konularda katılamasamda bu konuda katılıyorum ve kendisini Tebrik Ediyorum..
İnsan bazen babasını düşünemez halde oluyor ama burada durum farklı ve güzel olmuş...
Böyle...