66 il başkanı kurtulmuş a destek verdi

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0


66 il başkanı kurtulmuş a destek verdi


Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin, 66 il başkanı olarak Genel Başkan Numan Kurtulmuş'a destek verdiklerini belirterek, 11 il başkanının istişare toplantısına katılmadığını, dört il başkanının ise destek bildirisine imza vermediğini söyledi.



66 İl başkanı'ndan Kurtulmuş'a destek
ANKARA - İHA - Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin, 66 il başkanı olarak Genel Başkan Numan Kurtulmuş'a destek verdiklerini belirterek, 11 il başkanının istişare toplantısına katılmadığını, dört il başkanının ise destek bildirisine imza vermediğini söyledi.
Saadet Partisi'ne mahkeme kararı ile kayyum atanmasının ardından, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un partisinin il başkanları ile iki gündür yaptığı istişare toplantıları sona erdi. Toplantının ardından bir basın açıklaması yapan Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin, Numan Kurtulmuş'a destek bildirisini okudu. Çetin, 66 il başkanı olarak Genel Başkan Numan Kurtulmuş'a destek verdiklerini belirterek, 11 il başkanının istişare toplantısına katılmadığını, dört il başkanının ise destek bildirisine imza vermediğini söyledi.
Çetin, Kurtulmuş'un kullandığı dil ve üslup, ortaya koyduğu performans ve öncülük ettiği ilkeli siyasetin, Saadet Partisi'nin derlenme toparlanma adresi ve milletin umudu haline geldiğini belirterek, bu yeni sürecin teşkilatların canlanmasını ve milletle bağların üçlenmesini sağladığını kaydetti. İlkeli siyaset yerine şahıslara odaklı bir yol benimsenerek, kongre salonunda kargaşa meydana getirildiğini ve delegeler üzerinde baskı kurularak imza toplandığını ifade eden Çetin, mahkemelerde çok sayıda dava açıldığını, daha da ileri gidilerek iftar sofralarına çirkin saldırılar düzenlettirildiğini söyledi.
Parti yöneticilerine de şiddet ve baskı uygulandığını savunan Çetin, şunları kaydetti: "Son olarak 22 Eylül 2010 günü siyasi tarihimizde bir ilk olarak kayyum atanması ile karşı karşıya kalınmıştır. Partimiz aleyhine açılan davada verilen bu karar siyaset kurumuna derin müdahalenin yeni bir örneğidir. Daha önce dört partisi demokratik olmayan yöntemlerle kapatılmış bir camianın mensupları olarak, hem de kendi arkadaşlarımız tarafından karşı karşıya bırakıldığımız infaz, bizler için derin üzüntü vesilesi olmuştur. Mahkeme süreçlerinde dahli olanları tarihe ve vicdanlara havale ediyoruz. Gelinen bu noktanın yeni ve hayırlı bir dönemin başlangıcı olacağına inanıyoruz. Biz bu süreçte, il başkanları olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde sürdürmeye kararlıyız. Genel Başkanımızın yapmakta olduğu geniş istişarelerin ardından alınacak kararların camiamıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sonuna kadar Genel Başkanımızın yanında, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla arz ediyoruz".
Çetin, bir gazetecinin 'Yeni bir parti mi kurmayı düşünüyorsunuz, yoksa Necmettin Erbakan'ın işaret edeceği adayla yarışmayı mı?' sorusu üzerine, tüm bu konularda son açıklamayı Genel Başkan Kurtulmuş'un yapacağını söyledi.
MÜGE TUTCALI




 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Şimdi bu haberi nasıl dezenformasyon ederiz diye düşünüp karar verince de kara propaganda ile ortalığa çıkarlar...
Allah doğru yoldan ayırmasın....
 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
Şimdi bu haberi nasıl dezenformasyon ederiz diye düşünüp karar verince de kara propaganda ile ortalığa çıkarlar...
Allah doğru yoldan ayırmasın....

Belkide Numan Ilbaskanlarini satin aldi derler, bellimi olur.

Erbakancilar Numani SP den atmaya calisirken , Numan bey yolunu tutmus gidiyor.

Sevket kazan Numani 1200 delegeye sectirmek icin kongre istiyoruz demisti.

Gercektende Numan 1200 delegenin oyunu alipta secilecek galiba?
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Kurtulmuş ve arkadaşları Sp'den ayrılıp yeni bir Partiyle yollarına devam etmeliler. Orada kalmalarının hiç bir yararı olmayacak, bu anlaşılmıştır.

Ayrılmalarını bir de şu açıdan istiyoruz: 2011 seçimlerinde ak koyun kara koyun bir ortaya çıksın bakalım. Yani herkes boyunun ölçüsünü bir alsın.

(Pişkin pişkin devam ediyormuş gibi yapan da çok olur ama ne yapalım, kimse onları ciddiye almıyor artık. Kendi kendilerine dik durmuş gibi yapıyorlar. Oyalanıyorlar kendilerince...)
 

ukubat

Profesör
Katılım
9 May 2007
Mesajlar
1,942
Tepkime puanı
103
Puanları
0
Konum
istanbul,fatih
Web sitesi
www.ismailaga.org.tr
Bence partiyi holiganlara bırakmak yerine kongreden büyük bir zaferle çıkmak en güzeli...
Ama bu zafer holiganları iyice galeyana getirip gene baskınların ve saldırıların önünü açar...
Zaten ölüm fetvaları ortada dolaşırken beyni yıkanmış bir cahil insan ALAH muhafaza etsin kan bile dökebilir...
 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
Bence partiyi holiganlara bırakmak yerine kongreden büyük bir zaferle çıkmak en güzeli...
Ama bu zafer holiganları iyice galeyana getirip gene baskınların ve saldırıların önünü açar...
Zaten ölüm fetvaları ortada dolaşırken beyni yıkanmış bir cahil insan ALAH muhafaza etsin kan bile dökebilir...

Numan kongeye gidipte kongreyi kazanirsa ünlü olur.

Numan kendisini göstermis olur.

Istifa edipte giderse nereye giderse gitsin yanlis yapar.

Cünki gecmiste söyledikleri devamli gündeme gelir.

Mahcup duruma düser, cevap vermekte zorlanir.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Arkadaşlar son duyumlarıma göre Ankara il başkanına karşı hemen 49 adet imzalı bir açıklama yapıldı.Bu 49 kişi ankara il yönetiminden.Nerdeyse tamamı?maksut ibrahimin bir yalanını daha bertaraf ettik.Yapmak zorundayız maksut ibrahim,kusura bakma...

İşte Ankara İl Teşkilatının yaptığı o açıklama:
KAMUYONU DUYURULUR

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin’in 25 Eylül 2010 tarihinde (bugün) biz aşağıda ismi bulunan Ankara İl Başkanlık Divanı, İl Yönetim Kurulu ve İl Disiplin Kurulu üyelerinin bilgisi ve görüşü dışında Genel Merkez’in önünde basına bir açıklama yapmış olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.

Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, “Gelinen bu noktanın yeni ve hayırlı bir dönemin başlangıcı olacağına inanıyoruz. Biz bu süreçte, İl Başkanları olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde sürdürmeye kararlıyız” ifadelerini kullanmıştır. Kameraların karşısına geçip Ankara İl Teşkilatı’nın adına böyle bir açıklama yapılmasını reddediyoruz. Yapılan açıklama adımıza yapılmış talihsiz bir beyanattır. Mustafa Çetin, farklı düşündüğümüzü bildiği halde hiçbir istişare yapmadan, olur almadan, şahsi düşünce ve duygularını teşkilat adına basına duyurmuştur. 11 Temmuz 2010’da yapılan Olağanüstü Kongre’den bugüne kadar Ankara İl Teşkilatı, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Olağanüstü Kongre çağrısının destekçisi olmuştur. Üstelik İl Yönetim Kurulu toplantılarında da bu kararlılığını ortaya koymuştur. Bu kararlılık karşısında Sayın İl Başkanı Mustafa Çetin kendisi de Olağanüstü Kongre’de GİK listesinde yer aldığı için zorda kalmış ve İl Yönetim toplantılarını bir süreliğine iptal etmek zorunda kalmıştır.

Mustafa Çetin’in “Bundan sonra çalışmalarımızı Genel Başkanımızın öncülüğünde sürdürmeye kararlıyız” ifadeleri Saadet Partimizin Ankara İl Teşkilatını değil, sadece ve sadece şahsını bağlamaktadır. Mustafa Çetin olarak Numan Bey’in yanında yer alması ve bundan sonraki süreçte de kendisiyle birlikte hareket edecek olması elbette şahsi tercihidir. Bu tercihe saygı duymakla beraber, sanki Ankara İl Teşkilatı’nın da bu şahsi kararının arkasındaymış havasını yansıtması politik bir adımdan ibarettir. Böylesi bir politik adıma ve böylesi bir manevraya Ankara İl Başkanlığımızın alet edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Saadet Partisi Ankara il Yöneticileri olarak hiçbir ilkesizliğe onay vermiyoruz.

Saadet Partisi Ankara İl Teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milli Görüş’ün yıkılmaz ilkelerine sadık kalacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Milli Görüş’ü temel esaslarından ve temel uygulama esaslarından ve büyük hedeflerinden sapmaya neden olabilecek hiçbir girişimin yanında olmayacağımızı Ankara İl Teşkilatı olarak bütün kamuoyuna duyururuz.

SN ADI SOYADI Hizmet Görevi

1 MEHMET EROĞLU MALİ İŞL.BAŞKANI
2 Mahmut AKINCI DIŞ İLŞ.BAŞKANI
3 Yusuf ŞİRİN SEÇİM İŞL. BŞK.
4 RECEP ACUN TANITMA BAŞKANI
5 HÜSEYİN AKEKMEK HALKLA İLŞ.BŞK.
6 Siyami BİLAL MAHALLİ İDR.BŞK.
7 AKİF BARSBAY EKO.İŞL.BAŞKANI
8 Abdulhamit ADAK İL SEKRETERİ
9 CEMAL SERTKAYA STK SOR.BAŞKANI
10 ÖMER ALEMDAR G.KOOR.BAŞKANI
11 MEHMET ÖZÇELİK İstişare Kur.Bşk.
12 S.MEHMET KARAGÜLLE İL GENÇLİK BŞK.
13 HACI DOĞAN DOKÜMAN VE ARŞ.SOR.
14 MUSTAFA BAŞPEHLİVAN PERSONEL BAŞKANI
15 Abdullah ŞAHAN HANIM KOM.SOR.
16 MEHMET MERMER İDARE AMİRİ
17 RAMAZAN BUSUN BİLGİ İŞL.SOR.
18 AHMET ÖZTÜRK SİYASİ İŞL.BŞK.YARD
19 İLHAMİ SABAN SEÇİM İŞL.BŞK.YRD.
20 NECİP ERANIL TANITMA BŞK.YRD.
21 BURHAN KIRMAN TANITMA BŞK.YRD.
22 ŞEFİK BUDAK TANITMA BŞK.YRD.
23 H.HASAN TÜZÜN HALKLA İLŞ.BŞK YRD.
24 MUAMMER GÜLALP Mah.idar.Bşk.Yard.
25 Mehmet Emin EROL MALİ İŞL.BŞK.YRD.
26 ESMAN COŞKUN MALİ İŞL.BŞK.YRD.
27 YUNUS UYAR SOSYAL İŞL.BŞK.YRD.
28 FARUK BELCİ SOSYAL İŞL.BŞK.YRD.
29 BURHAN GÜMRÜKCÜ STK SOR.YARD.
30 ERDAL ULUTAŞ STK SOR.YARD.
31 GALİP YILDIZ STK SOR.YARD.
32 MUZAFFER SARIHAN KARARGAH BŞK.YRD.
33 BAKİ YAZICI KARARGAH BŞK.YRD.
34 SALİM CÜCEN İstişare Kur.Bşk.Yard.
35 SELÇUK AYDIN YÖN.KUR.ÜYESİ
36 ALİ KOÇAK TEŞKİLAT GÖREVLİSİ
37 MUSTAFA AKGÜMÜŞ TEŞKİLAT GÖREVLİSİ
38 LATİF GÜL TEŞKİLAT GÖREVLİSİ
39 GÜRSEL ERCAN TEŞKİLAT GÖREVLİSİ
40 AHMET EMİROĞLU Disiplin Kurulu Bşk.
41 H.HACIABDULLAHOĞLU Disiplin Kur.Sekreter
42 YILMAZ BÖLÜKBAŞI Disiplin Kurulu Üy.
43 MUSTAFA KURDAŞ Disiplin Kurulu Üy.
44 AHMET ÇAM Disiplin Kurulu Üy.
45 İLHAMİ ZİYAFET Disiplin Kurulu Üy.
46 ÖMER İREZ Disiplin Kurulu Üy.
47 İSMET KİREMİTCİ Disiplin Kurulu Üy.
48 FİKRET ÇITAK GİK Üyesi (Yedek)

49 Orhan Tatlı İl Yönetim Kurulu Üyesi
 

SeTTaR

Profesör
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
1,148
Tepkime puanı
135
Puanları
63
Konum
Biryerlerde
Numan kurtulmuş,sönmeye yüz tutmuş ateşi alevlendirmiştir,nasılda bunun farkına varmazlar hayret edilecek bir durumdur.
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
iyide ben zaten bu habere yalan dedim.Birdaha buraya neden videosunu koydunuz anlamadım.

Sn şenerin ittifak olur sözleri ise çok yerinde...Güzel bir ittifak olursa neden olmasın.Biz akparti ile bile ittifak yaparız,onlar yapmazlar ayrı konu....
 

maksut ibrahim

Kıdemli Üye
Katılım
6 Kas 2009
Mesajlar
5,889
Tepkime puanı
139
Puanları
0
iyide ben zaten bu habere yalan dedim.Birdaha buraya neden videosunu koydunuz anlamadım.

Sn şenerin ittifak olur sözleri ise çok yerinde...Güzel bir ittifak olursa neden olmasın.Biz akparti ile bile ittifak yaparız,onlar yapmazlar ayrı konu....
Haber5
SP İl Başkanları kararlarını verdi
26 Eylül 2010 Pazar 00:00
Saadet Partisi İl Başkanları toplantısı sona erdi.


Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un il başkanları ile görüşmesinin ardından açıklama yapıldı.

66 il başkanı Kurtulmuş'a destek bildirisi hazırladı.

İl başkanları adına hazırlanan ortak bildiriyi, parti genel merkezinde Ankara İl Başkanı Mustafa Çetin okudu.

Bu arada, 4 il başkanının istişare edip ondan sonra destek verip vermeyeceğini açıklayacağı, bir il başkanının da mazereti dolayısıyla istişarelere katılmadığı ifade edildi.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Arkadaş bilerek mi yapıyorsun.İşte bu habere ben yalan dedim.3 ayrı yerden aynı haberi getiriyorsun.
 

bakış

Kıdemli Üye
Katılım
22 Kas 2009
Mesajlar
4,717
Tepkime puanı
251
Puanları
0
Konum
İstanbul-Pendik
Senin yalan haberin çıktıktan sonra,bizimkilerin haberi çıktı.Son haber bizim haberimiz.üzüleceksin ama 49 kişi ankara il yönetiminde hocayı destekliyor.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Haber5, Milli Görüş sitesidir. Ajans5 de öyle ama sabıkası kötü bir sitedir. Haber5'in verdiği habere yalan demek yetmez. Yalan olduğu gösterilebilmeli. Ajans5'e ise güvenmiyorum.
 
Üst