400 YETMEZ 550 VERELİM DE ÖLMESİN EVLATLAR - Ahmet Alp HAN

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki köyü Dağlıca'da 15 askerimizin şehit olduğu haberleri yüreklere yangın gibi düştü.



Terörist PKK'ya yakın medya kaynakları saat 18.30 sularında Dağlıca katliamını, edebsiz, ahlaksız hatta ******** marifetlerini ilan ederken, havuz medyası diye de bilinen hükümete yakın medya, maalesef vergilerimizle ayakta duran Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) da dahil, bizim için, sanki atılan goller ve kupalara gitmek şehitlerimizden daha önemliymiş gibi Türkiye ve Hollanda arasında devam eden maçın bitmesini bekledi. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da maç esnasında stattaydı ve atılan goller karşısında "GOOOOOLLLL!" diye haykırarak ayaklanıyor, heyecanını tutamıyordu.



Anlaşılan o ki, Sayın Başbakanımızın atılan gollere karşısındaki sevinci kursağında kalmasın diye istihbarat kurumumuz haber vermemiş. Maç bitene kadar bir sevinç bir sevinç. Tersi bir durumu düşünmek bile istemiyorum.


15 şehit haberini biz de 3 saat sonra ve maç bitiminde ancak öğreniyoruz.


Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dağlıca açıklaması geldi: “400 milletvekili alınsaydı durum bugün çok farklı olurdu”... Ve ekstra bazı söylemler... Daha öncesinde de bir 400 muhabbeti vardı kulaklardan silinmeyen.



Ne demeli bilmem ki!



Şu sözleri kim söyledi? "Fakir" yanlış mı biliyor:



Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan: "Pkk, çözüm sürecinde silah depoladı."

Başbakan A. Davutoğlu: "Pkk, iki yıl boyunca yığınak yaptı."



Bunları itiraf eden iki, devletli ve iktidar sahibi zat o süreci yöneten ve "analar ağlamasın" diye mitinglerde haykıran insanlardı. Askeri, polisi, istihbaratı ellerindeydi. Bunları biliyordunuz da neden tedbir almadınız demezler mi?

Bütün bu olanları bir partiye (ki o partinin hangi parti olduğunu cümle alem biliyor) 400 milletvekili vermekle şehit haberlerinin kesilmesi arasında nasıl bir organik bağ olduğunu anlamıyorum.



400 milletvekili verilince, veyahut "Başkan" olunca ne yapılacaktı da bu kan duracaktı? Peki neden o yapılacaklar şimdi yapılmıyor veya yapılamıyor. Devletimizin büyükleri çıkıp da bunu bir açıklasa.



Şehit haberleri gelirken bozulan psikolojilere bir de tuhaf ve yakışmayan söylemler eklenince toplumca dengemiz hepten bozuldu. Mesela şu söyleme bakınız... Cumhurbaşkanımız R. T. Erdoğan şehit cenazelerinde, acılarından feryat eden ve hükümet politikalarının yanlışını haykıran şehit babalarının bazıları için 'karakteri bozuk' ifadesini savuruverdi. Ateşe körükle gitmek değil de nedir bu! Nerede anlayış ve hoşgörü beklediğimiz o şefkatli yüze sahip "devlet"?



Hem kınalı kuzunu kurban ver hem azar ye.



Bütün suç, şu seçilemeyen 400 milletvekilinde. Şu belalı 400'ü, isteyenlere vermedik veya veremedik. Ve işte sonuç ortada, dedikleri gibi gerçekten huzurumuz kalmadı.



Şeçimi takip eden 2 ay içinde barıştan bu kadar uzaklaşmamıza sebep olabilecek başka hiçbir somut olay yok maalesef!


Kim istiyorsa, kim kesecekse akan kanı 400 yetmez 550 verelim de şehit haberleri kesilsin artık. Eğer meydanlarda ve Dolmabahçe sarayında verilen vaatler tutulacaksa ve "Analar, gerçekten ağlamayacaksa" verilsin şu 550 artık.


Alın 550'yi verin "huzuru" artık.



Ahmet Alp HAN
GlobalHaber TV
Twitter: @ahmetalpHANN
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
İte bak yattığı yere bak. Türk atasözü.

Hdp ye oy veren şereften piyadelerin yazacağı yazı ancak bu kadar olur. Polislerin oy kullandığı sandıklardan pkk desteği çıkıyor ama 550 milletvekilini al diye sözü biritiyor. Ölümkere ölüm olsun hepinize. Kurşunlara gelesiniz. Yaktığınız fitne ateşinde deriniz erisin.
 

Kadir Razlık

Kısıtlı Erişim
Katılım
20 Ağu 2014
Mesajlar
2,280
Tepkime puanı
35
Puanları
0
Konum
manisa
akpye bizim evden bir daha oy çıkmaz adamlar tek başına gelmek için fitne ateşi yaktı
 

efonaltı

Kısıtlı Erişim
Katılım
13 May 2015
Mesajlar
703
Tepkime puanı
18
Puanları
0
Yaş
44
Konum
almanya
Bir yorumda benden ..garib gelecek ama sonuç öyle gibi..kapitalizmin hiç acıması yoktur..onunun için kelle önemli değil sadece rant önemlidir.

türkiye son 6 ayda çok biyik darbe yedi..dolar fırladı ,terör hortladı ,borsa dip yaptı..borsada ucuzdan hisse topluyorlar..


yarın yine terörün sus pus olup ,borsanızın zirveleri zorlayacaüı günler gelince hiç şaşırmayın.dolarıda 3.04 den millete giydirdiler ..iyiya işte..:D
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
ite bak yattığı yere bak. türk atasözü.

hdp ye oy veren şereften piyadelerin yazacağı yazı ancak bu kadar olur. Polislerin oy kullandığı sandıklardan pkk desteği çıkıyor ama 550 milletvekilini al diye sözü biritiyor. ölümkere ölüm olsun hepinize. Kurşunlara gelesiniz. Yaktığınız fitne ateşinde deriniz erisin.

Terbiyesiz. Ağzı bozuk, Türkçe bilmez vatan savunucusu(!)
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
.Silinmeli. Hem de acilen!
 

menzil5453

Doçent
Katılım
11 Eyl 2014
Mesajlar
579
Tepkime puanı
12
Puanları
0
Hain ve pişkin herif salağa yatıp demogoji yapma. Terör 3 senedir var. Tayyip mi başlattı. Senin de destek verdiğin pkk'lı ********ler polisimizi yatağında öldürdü. Soruyorum sana ey hain bunun karşılığı verilmeyecekmiydi. Şu Tsk ve Emniyet pkk ile birlikte sizinde kökünu kazisa ne güzel olur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

bi husben

Kıdemli Üye
Katılım
7 Mar 2007
Mesajlar
5,664
Tepkime puanı
322
Puanları
83
Terbiyesiz. Ağzı bozuk, Türkçe bilmez vatan savunucusu(!)

az bile demiş ben tamamlıyorum ite bak it oğlu ite bak

hayvanoglu hayvanlar Adam ne yapsın barış yapmak ister it gıbı havlarsınız terorün üzerine gider domuz gibi çemkirisiniz ne istiyorsunuz it soyları

baş kopeğinizin tasması agabalarının elinde hala kakmış bu ulkenın has evlatların laf yetiştiriyorsunuz Abdullah selulun cocukları sıra sizede gelecek
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
fetocuların ahlakla, vicdanla bir alakaları yok. ondan her türlü yazıyı getirebilirler. bunlar polis vurur sonra neden bu polisler vuruluyor da diyebilirler, belki de polis vuranlara verdikleri destekle yaptıkları bu.
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
HDP'ye oy verdiğini gerine gerine söyleyenler, sonra da HDP'ye geçmiş olsun ziyaretine gidip destek verenler şimdi de alın 400'ü bitirin bu terörü mü diyor? Yüzsüzlük olur da bu kadarı da fazla... Bu konuda en son söz söyleyecek birisi varsa o da sizlersiniz. Hatta söz söyleme hakkınızın bile olduğunu sanmıyorum. Hepinizin ellerinden kan damlıyor kan... Önce terörü desteklemenizin hesabını verin, sonra hükümete yüklenin.
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
HDP'ye oy verdiğini gerine gerine söyleyenler, sonra da HDP'ye geçmiş olsun ziyaretine gidip destek verenler şimdi de alın 400'ü bitirin bu terörü mü diyor? Yüzsüzlük olur da bu kadarı da fazla... Bu konuda en son söz söyleyecek birisi varsa o da sizlersiniz. Hatta söz söyleme hakkınızın bile olduğunu sanmıyorum. Hepinizin ellerinden kan damlıyor kan... Önce terörü desteklemenizin hesabını verin, sonra hükümete yüklenin....
 

ahze21

Yasaklı
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
550
Tepkime puanı
5
Puanları
0
Yaş
46
Ağzı bozuk ve terbiyesiz insanları ne kadar da çok "BEĞEN" en var... İşin özü de bu zaten..
 
Üst