nie ki yaa,bu arada ikinci resim yok kii:OÇok güldüm:O:O:O
nie ki yaa,bu arada ikinci resim yok kii:O
alla allaa bende bi tane gösteriyo amaa :confused1[1]:
yav ne kadar soğukkanlısınız ben İstanbul'un denizine,boğazınaa aşık biriyim hele kii,bi tane daha resim vardı böle fotomontaj yapılmış o güzelim İstanbul Boğazı'na onda da içim parçalanmıştııGiden gitmiş, kalan sağlar bizimdir!... Bardağın dolu tarafını görelim dimi?![]()
yav ne kadar soğukkanlısınız ben İstanbul'un denizine,boğazınaa aşık biriyim hele kii,bi tane daha resim vardı böle fotomontaj yapılmış o güzelim İstanbul Boğazı'na onda da içim parçalanmıştıı
Ben böle bişi demiyorum zaten yanlış anladınız benim bulduğum yerde böle yazıyodu hatta bende böle şeylere inanmadığımdan konuya " (imişş) " yazdım.Yanlış anlaşılmasın yaniiBilirsiniz 2000 senesine gelindi mi millenyum derler ya, işte o zamanlarda dünyada yok kıyamet kopacak yok efendim ozon bizi yakacak, yok doğa yok olacak falan da filan. Hepsi bilim kurgu filmlerinde kaldı. Galiba hala devam ediyor.
sene 2007 ve bilim kurgu devam ediyor. İstanbul O hali hakederse rabbim 2050 değil yarın o hale(fotoğraftaki gibi hatta daha beter hale) getirir İstanbul' u. Bir sürü il yerlebir olmuyorsa bilmeliyizki belki Allah dostlarının yüzü hürmetine, belki günahsız bir yavrunun yüzü hürmetine bunca ili hala ayakta bırakıyor.![]()
işte benim dediğim diğer resim ve arkadaşlar bişi sölicemm
işte benim dediğim diğer resim ve arkadaşlar bişi sölicemm
BEN 2050 YILINDA İSTANBUL BÖLE OLCAK DEMİYORUM
BAŞKA BİR YERDE BU RESİM VARDI VE BÖLE YAZIYORDU BENDE BÖLE YAZDIM AYRICA BEN DE İNANMIYORUM VE BUNUN İÇİNDE ZATNDE KONUYA (İMİŞŞŞ) YAZDIMM
LÜTFEN AMA LÜTFEN BENİM KENDİ YORUMUM OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYİN