120 adet symbian full program

mustafa

Profesör
Katılım
8 Haz 2006
Mesajlar
1,972
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Konum
Ankara
120 ADET FULL SYMBIAN PROGRAM

http://rapidshare.de/files/2149611/Programs_120_adet.rar.html


arkadasla r çoğu açık dosya bilginize uğraşmaya vakiy çok alıyor buyrun

ALON ContactGu ide v2.12 6600-7610-6680 : Telefon rehberini zi işlemeye yarıyor.Dilerseniz tel rehberini zi MMC kartınıza yedekleyi p sonra istediğinizde geri yükleyebiliyorsunuz (sağlam çalışıyor denedim).Bu prog forumda vardı fakat bu yeni sürümü.

Aglaya callmagic v2.00 (os7): Belirttiğiniz kişi yada numaraların kaç çalıştan sonra otomatik olarak KABUL yada REDDEDİLECEĞİNİ ayarlayab iliyorsun uz.

Alarm Manager v1.3.3: Program minicik ama iyi çalışıyor.8 farklı alarm kurabiliy orsunuz.B u alarmlard an her birini TEK SEFERLİK,HAFTALIK,İŞ GÜNLERİNE özel olarak ayarlayab iliyorsun uz.Progra m telefonun kendi alarm sistemini kullanıyor.Yani buradan alarm belirlediğinizde o çan işareti ekranda oluyor ve standart alarm ayarındaki hangi ses seçiliyse o çalıyor.

Bitside panoman v1.00 (os7): Programın önceki sürümü vardı forumda.B u Symbian 7li teller için (örneğin 6600 gibi).Program ile normal görüş açısından daha geniş bir açıda foto çekebiliyorsunuz.Bu sürümde standart olarak yüksek kalite seçili halde zaten.

KeyLocker v1.03: Otomatik tuş kilidi programı.

Mobile BabyToy v1.71: Bu programı açıp bebeğinizin telefonun uzla oynamasına izin verebilir siniz (risk size ait).Tel üzerindeki her tuş ayrı bir oyuncak resmi çıkarıyor ve ayrı bir ses çalıyor.Prog açıkken arama da yapılamıyor.Belirlenen şifre tuşlanmadan program kapatılamıyor.

MumSMS v4.15: Bu sürümü 6600 itibariyl e çalışıyor.Yani daha evelki tellerde çalışmıyor.Bu sürümü bende diğer sürümlerdeki gibi uyg. kapandı main yada ncnlist.e xe hatasına neden olmadı.Monitor On yani progu aktif halde kullanmadığım için daha sonra off konumuna geçip geçmeyeceğini bilmiyoru m.

Screensho t 1.03: Ekran görüntüsünü yakalamak için gayet kullanışlı ve iyi bir prog.Bir evelki sürümü olan 1.02 hata verebiliy ordu ve görüntü kalitesi yetersizd i.Bunda bu sorunlar giderilmiş durumda.

Palcott Natural Recorder v1.02: otomatik ses kayıt programı.programı kurduktan sonra otomatikm en arka planda çalışır duruma geçiyor.Teli kapatıp açınca da kendiliğinden aktif oluyor.He r konuşmanızı kaydediyo r.kaydedi lmesini istemediğiniz numaraları program içinde belirleye biliyorsu nuz.



Quad pictures v1.00

Program ile ister renkli ister siyah beyaz halde normal tekli foto,arka arkaya 4 foto çekimi yada 16 adet (ufatılmış 4x4 halde) olarak çekim yapabiliy orsunuz.

İçinden app dosyası çıkacak.Onu dosya yöneticisi ile progun klasörü içine atın.Arından programı açın 14 gün süre kaldı uyarısı verecek kapatıp tekrar açın artık full olacak.

2 sürümü de ekliyorum,1 tanesi 6630 için.Diğerini ise 6600da denedim çalışıyor

Not: Coyote bu programın 7610'da çalışmadığını bildirdi. Teşekkürler abi

3650,n-gage sx-1 için Ogg player 1.05 (son sürüm)

PhotoRite SP v5.2.1 6600-7610-3230-6630: çeşitli efektlere ve çerçevelere sahip gelişmiş bir foto programı.Bu son sürümü

aglaya smsplanne r v2.00: Smslerini zi belirlediğiniz saatte otomatik olarak yollayabi len bir program (yani yazıp şu satte gönder diye belirtiyo rsunuz)

Multi Tasker v1.02: SMS gönerebilir,tel rehberini zi ve mesajlarınızı BLUETOOTH yada IRDA (kızılötesi) ile gönderebilir/yedekleyebilirsiniz.Programın diğer bir güzel yanı da progu kurduğunuzda o anki rehebrini zi içeren bir TXT dosyasının program klasörü içinde oluşması.O dosyayı da pcye gönderip nolarınızı elle hazırlamış gibi txt dosyasından görebilirsiniz.

Daha evel yanlış programı eklemişim.Şimdi düzelttim ve 1.01 yerine 1.02 sürümünü ekledim.


Symbianwa re Powerlock v1.06: Telefonun uzun ekranında analog yada dijital dev bir saat,yada istediğiniz bir fotoyu çıkartbilir,ekran koruyucu ayarlayab ilirsiniz

Plenware Mona v2.58: Bu program aslında yenis ayılmaz,27 nisanın.Ama yok diye ekliyorum .

Mona ile telefonun uzu bir yere sabitleyi p dilerseni z belirttiğiniz geri sayım sonunda dilerseni z de belirttiğiniz tarih ve saatte tel kamerasının yakaladığı hareketle ri kaydedebi lirsiniz. İsterseniz hareket algıladığında ses çıkarabiliyor,yine isterseni z kaydettiği bu fotoları sms yada mms ile otomatik gönderebiliyor.

Yani bu bir casus kamera programı.

Denedim güzel çalışıyor (ama ayarları karışık gelebilir)

Opera v8.00 (6600-7610-6630) Türkçe: En yaygın olarak kullanılan internet tarayıcısının son sürümü.Arabirimi tamamen değiştirilmiş ve en güzel yanıda türkçe destekli oluşu .Kurunca doğrudan türkçe olarak çalışıyor.* (yıldız) tuşuna basıp tam ekran yapabilir siniz.Hoş görünüyor

Progun kurulmuş hali 2mbdan biraz daha az.Üstte belirtile n tellerde çalışıyor.Diğer teller için açıklama yapılmamış

Not: Telefonun uzda Operanın herhangi bir sürümü yüklüyse önce onu kaldırıp sonra bunu kurun.Aks i takdirde bu sürüm sizden şifre isteyecek tir.Bunu yaşayanlar da telindeki oeprayı kaldırıp bunu tekrar yüklesinler

Digia SoundMoni tor v1.02 (Symbian 7 için): Program telefonun mikrofonu nu kullanıp algıladığı sesin şiddetini tel ekranında gösteriyor (desibeli gösteriyor).

Program örneğin alarm sistemi olarak kullanılabiliyor,yada bebek kontrolü için.Progu aktifken teli bir yere bıraktığınızda ortamdaki ses belirlene n sınırın üzerine çıkarsa prog önceden tanımladığınız noya SMS yada MMS atabiliyo r,ekrana yazı çıkartabiliyor yada bir ses dosyasını çalabiliyor.



Digia FastReply v3.09 (Symbian 7 için): Programın yanında gelen açıklamaya göre dilerseni z arayan herkes dilerseni z arkadaş grubunuz haricinde kiler sizi aradıklarında otomatik olarak sizin meşgul olduğunuza dair bir SMS alıyorlar yada konuşmayı kabul edip ses ile karşıya müsait olmadığınızı söylüyor.

Bu işi gerçekten yapar mı bilmiyoru m.

Program 7610,6600,6630,6670,3230,6680 vs. gibi tellerde çalışıyor.


webgate advanced call manager v2.00: Gelen aramaları yönetmek için oldukça güzel bir uygulama. Yanındaki açıklamada yazanlara göre:

- Gelen tüm aramaları engelleme
- Sadece rehberdek i nolardan gelen aramaları kabul etme
- Kara listedeki lerin aramalarını engelleme
- Beyaz listedeki elrin aramalarını kabul etme
- Gelen tüm aramaları engelleme + belirttiğiniz özel numaralar ararsa (örneğin aileniz,kız arkadaşınız vs.) onlara otomatik mesaj gönderme (meşgul olduğunuza dair.).Toplantı gibi durumlar için düşünülmüş bu
- Arayan gizli numaraları engelleme yada kabul etme
- Engellene n aramalar için: Karşı tarafa meşgul sesi verme,SMS yollama
- Arama engelleme yada kabul etme profiller ine zaman atayabilm e ve belirtile n zaman geldiğinde otomatik olarak o kabul yada red profiline geçme

özelliklerine sahip.açılışta otomatik olarak devreye girdiği de yazıyor.


Zipman 2.31 SE: Pclerimiz de kullandığımız winzipe benzeyen ve cep için olan zip programı.

Bu sürümü dün çıktı.

Farkı da şu: Bu sürümden itibaren 6630 ve 6680 modelleri ni de destekliy or



Mobilyt Mstopwatc h v1.01: Kronometr e programının yeni sürümü.4 farklı süre başlatılabiliyor


PVPlayer v3.04: Bu program ile GPRS üzerinden cep telefonun uzda tv izleyebil irsiniz.N ormal video player olarak da kullanılabilir ama hiç kullanmadığım için hangi formattak i dosyaları izlettiğini bilmiyoru m.

Opera Hızlandırıcısı: Bu 4kblık minik dosyayı kurmanız Opera tarayıcınızı bir nebze hızlandıracaktır.


EzChat v1.00 6630-6680-6681: Adında geçen telefonla r için BLUETOOTH üzerinden YAZI ve SES ile mesajlaşma sağlıyor.

EzKeyLock v1.11: Otomatik tuş kilidi programı.10 saniye ile 1 saat arasında bir süre belirleye biliyorsu nuz.

EzPlay v1.20 6600-7610-6630: AMR,WAV ve MP3 çalan bir program.S kin değiştirilebiliyor


Symella

--------------------------------------------------------------------------------

Özellikle sınırsız GPRS bağlantısı olanlar ve Bilgisaya rdan BT yardımıyla Cepten ADSL ile Internete bağlananlar için kullanışlı olabilece k bir program.

Kendi özelinde tanımlı olan serverlar dan arama yaparak MP3 indirebil iyorsunuz . Hızı fena değil.


SystemExp lorer 1.80: Seleq isimli dosya yöneticisinin son sürümü.1.70 sürümünden sonra adı system explorer olarak değişti.
Bu sürüm için açıklama yok.Sanırım daha fazla tel desteği vardır.Örneğin 1.65 6630da çalışmazken 1.70 çalışıyordu.


Zensis PhotoRite Viewer v5.2.1: Telefonda ki fotoları tam ekran halinde slayt olarak izlemek için en yeni ve en iyi program (ve en hızlısı).

Programın içinde bir kaç minik eklenti daha var.örneğin el feneri özelliği ve takvimi var.2005 ve 2006 takvimi geliyor ekrana dilerseni z

SymbianWa re BlackList v1.02 Updated: Arama engelleme porgramı.Bu yeni sürümü.Farkı daha çok telefon modeli desteği sunması.İçinden 3 adet sis çıkacak.Nasıl kruacağınızı TXT olarak yazdım.

Destekled iği modeller:

Nokia 7650, Nokia 3650/3600, Nokia N-Gage/N-Gage QD, Siemens SX1,
Nokia 3660/3620, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia 6670,
Panasonic x700/x701, Nokia 6680/6681, Nokia 3230, Nokia 6630, Nokia 6260, Sendo X

InstantSI S: Programın tek bir özelliği var o da telefonun uzda kurulu olan bir çok Symbian uygulamasını SIS haline getirebil mesi.prog ramı açınca telinizde yüklü olan symbian uygulamal arınız görülecek (tabiki hepsi değil).Bunlarda birini seçip BLUETOOH ile gönder derseniz program o seçtiğiniz uygulamayı paketleye cek yani SIS yapacak ve ardından yollayaca k.Tabi her program yada oyunda başarı sağlamıyor.Ayrıca yaptığı SISlerin uzantısını SI_ yapıp yolluyor ama sorun yok çalışıyor o şekilde de yolladığınız telefonda .

Program eskidi,eklemekte biraz geciktim

Viking Mp3Player v3.40: En son çıkan MP3 player.Pr ogram Bluetooth kulaklık desteği de sunuyor.

Fexplorer 1.14 Beta: En tanınmış dosya yöneticisinin yeni sürümü.Henüz beta

Nokia Sensor 2.22: Bu program ile kendi profilini zi oluşturabilir ve diğer Sensor kullanıcılarıyla bluetooth üzerinden sohbet edebilirs iniz.Karşı tarafın profilini eklemişse resmini vs görebilrisiniz

Not: Kurmak istediğinizde dışarı attarsa telefon dlini ingilizce seçip deneyin.Y ada pc suite ile kurun.her iki şekilde de kurulabil ir.



SportCale ndar v1.1: Bu program ile maçların skorlarını not edebilir,bunlardan fikstür oluşturabilirsiniz


Unteh symbian commander v1.33 (symbian 7): Bilgisaya rla haşır neşir olanlar mutlaka Norton Commander programını kullanmış yada adını duymuştur.Bu program ona benzetilm iş mavi görünümlü ve yan yana 2 ayrı yada aynı sürücünün içeriğinin görüntülenebildiği bir dosya yöneticisi.

Şifre olarak harhangi bir sayı girin

Sadece symbian 7 içindir


Unteh notepad v1.38 (symbian 7): Şık görünümlü ve daha fonksiyon el bir not defteri.B ununla yeni TXT dosyaları oluşturabilir yada telinizde ki varolanla rı açıp okuyabili rsiniz.

Şifre olarak harhangi bir sayı girin

Sadece symbian 7 içindir


Inventis BMI Calculato r v1.01 (Symbian 7): BMI neydi açıkcası şuanda aklıma gelmiyor ama şöyle izah edeyim.Pr ogram içerisinde cinsiyeti nizi,boyunuzu,kilonuzu ve yaşınızı belirtiyo rsunuz.O da size kilonuzun boy yaş ve cinsiyeti nize göre normal değerler içinde mi,normalin altında yada üstünde mi,yada tehlikeli üst yada alt sınır içerisinde mi diye gösteriyor.

Yeşil normal,turuncu normalin üstü yada altında ama henüz tehlikeli sayılmayan boyutta,kırmızı ise çok yüksek yada düşük tehlikeli bölge

Sadece symbian 7 içindir

Taraftara özel son sürüm FExplorer (1.14).Programın simgeleri 4 büyüklere özel olarak değiştirilmiştir.


Aşağıda GS,BJK,TSve FB için takım logosunu içeren Fexplorer çeşitlerini ekliyorum .


Profimail 2.32: Mail client ve Dosya yönetici programının son sürümü.

Bu aslında 2 program içeriyor.

1- Profimail: POP3 maillerin ize cepten ulaşabiliyor mail yazabiliy or ve okuyabili yorsunuz.

2- Profiexpl orer: Güzel bir dosya yöneticisi.En iyi yönü de diğer dosya yöneticilerinin telefonda n başka telefona gönderemediği 3 yasaklı dosya türünü (SIS,JAR ve MID) doğrudan (yani uzantısını değiştirmeden) gönderebiliyor olması.

Örnek: Diyelim ki telefonun uzda bir oyunun SIS dosyasını (kurulum dosyası) tutuyorsu nuz.Bu dosyayı normalde uzantısını değiştirmeden yollayama zsınız.Ama profiexpl orer ile yollanabi liyor
Bu program ile telinizde ki SIS JAR ve MID dosyalarını diğer tellere gönderebilirsiniz

Keygen'i zipin içinde

Taskspy 0.96: Bu program ile çalışan (yani açık) uygulamal arı görebilir,dilediğinizi kapatabil irsiniz.A ynı zamanda telefonda arka planda çalışan sistem dosyalarını da görüntülüyor ve dielrseni z kapama seçeneği sunuyor (çoğununda kapatınca tel reset yer).

Bu program herhangi başka bir program yada oyunun sorun çıkardığı zaman kapatılması için kullanılabilir.

Bellek (RAM) sıkıştırma (yani boşaltma) seçeneği de var


BU PROGRAMI DAHA EVEL EKLEMİŞTİM,FAKAT EKLEDİĞİM HER AÇILIŞTA KAYIT ŞİFRESİ SORUYORDU .ŞİMDİ EKLEDİĞİM İSE TAM CRACK EDİLMİŞ HALİ.BUNDA KAYIT ŞİFRESİNİ 1 KEREYE MAHSUS HERHANGİ BİR SAYI OLARAK GİRİYORUZ BİR DAHA DA SORMUYOR. SORACAĞI TEK ŞİFRE KENDİ KOYACAĞINIZ ŞİFREDİR

SmartGuar d v2.00: Telefon rehberini zdeki numaralarından,mesajlarınızdan ve galeridek i dosyalarınızdan dilediğinizi gizleyen bir program.

Programı ilk açtığınızda kayıt için şifre soracak.h erhangi bir sayı ile kayıt olabilirs iniz.

Ardından program sizden en az 5 haneli bir şifre isteyecek ve bunu alta tekrar yazacaksınız.Bu şifre ile programın içine girip dilediğinizi telefon numarasını,mesajı ve galeri dosyasını görünür yada görünmez yapabilec eksiniz.

Örneğin galeridek i bir dosyayı gizle derseniz program o dosyayı görünmez hale getiriyor .Bir dosya yöneticisiyle bakınca dosyanın aynı yerde durduğunu sadece görünmez yapıldığını görüyoruz fakat çevredekiler telefonum uzu kurcalark en galeride göremeyecekler

programı denedim mesaj ve telefon numaralarını saklayabi liyor


Psiloc programla rını ekliyorum .Ekledikl erimin hepsi full ve tarih ile oynama yapmadan doğrudan kurmanız yeterli.K urduktan sonra açtığınızda lisans sözleşmesi çıkıyor kabul edin.Hakkında kısmına bakarsanız LICENSED yazdığını göreceksiniz.Zaten artık açılışta da bir şey yazmayaca k.


Psiloc auto start v1.31: Açılışta çalışan/çalışmasını istediğiniz uygulamal arı yönetmeye yarıyor (önceki sürümlerinde beceremem iştim,bunda ise denemedim henüz).

Psiloc call register v1.21: Gelişmiş bir İŞLEM KAYDI editörü.

Psiloc efilemana ger v2.1: Oldukça fonksiyon el bir dosya yöneticisi.Favorilerimdendir

Psiloc eprofiles pro v2.21: Gelişmiş TERCİHLER editörü.Örneğin GENEL tercihine geçtiğinizde otomatik olarak bluetooth un açık olmasını,yada telinizde yüklü olan uygulamal ardan birinin otomatik olarak çalışmasını ayarlayab ilirsiniz .Dilersen iz seçtiğiniz tercihin belirttiğiniz süre içerisinde sonlandırılıp diğer bir tercihe geçiş yapmasını ayarlayab ilirsiniz .


Psiloc programla rını ekliyorum .Ekledikl erimin hepsi full ve tarih ile oynama yapmadan doğrudan kurmanız yeterli.K urduktan sonra açtığınızda lisans sözleşmesi çıkıyor kabul edin.Hakkında kısmına bakarsanız LICENSED yazdığını göreceksiniz.Zaten artık açılışta da bir şey yazmayaca k.


Psiloc erecorder v1.64: Sınırsız ses kaydedici .Wav yada amr olarak ses kaydı yapabiliy orsunuz.

Psiloc irremote v1.71: Uzaktan kumanda programı.

Psiloc List Manager v1.41: Gelişmiş YAPILACAK LAR editörü.

Psiloc mobile mouse v1.10: Pcnizdeki mouseu bluetooh üzerinden cep telefonun uz ile yönetebileceğiniz güzel bir uygulama. .


Psiloc programla rını ekliyorum .Ekledikl erimin hepsi full ve tarih ile oynama yapmadan doğrudan kurmanız yeterli.K urduktan sonra açtığınızda lisans sözleşmesi çıkıyor kabul edin.Hakkında kısmına bakarsanız LICENSED yazdığını göreceksiniz.Zaten artık açılışta da bir şey yazmayaca k.

Psiloc screen capture v1.61: Ekran görüntüsü yakalam programı.

Psiloc screen saver v1.99: Ekran koruyucu uygulaması.Kendi içinde 9 farklı ekran koruyucus u barındırıyor.

Psiloc space doubler v2.11: Verileri sıkıştırarak kartta daha fazla boş alan açmaya yarıyor.

Psiloc system tools v1.81: Flight Mode yani Uçuş Moduna sahip progun son sürümü.Bununla s60 telefonun uzu SİM Kartsız kullanabi lirsiniz.


Psiloc programla rını ekliyorum .Ekledikl erimin hepsi full ve tarih ile oynama yapmadan doğrudan kurmanız yeterli.K urduktan sonra açtığınızda lisans sözleşmesi çıkıyor kabul edin.Hakkında kısmına bakarsanız LICENSED yazdığını göreceksiniz.Zaten artık açılışta da bir şey yazmayaca k.

Psiloc task manager v1.81: Çalışan uygulamal arı ve system dosyalarını görüntülemeye,dilediğini kapatmaya yarıyor.

Psiloc vision v2.21: Zil sesi olarak VİDEO atamaya yarayan program.Üstelik videotone gibi basit bir şey değil.Bununla yanlış hatırlamıyorsam AVI videolard an da zil sesi yapabiliy oruz.Baya kullanışlı bir program.

Psiloc voiceremi nder v1.21: Sesli not alabileceğiniz bir uygulama. Yani unutmamanız gereken yada önemli olan şeyleri sesinizle kaydedebi liyorsunu z


UltraMP3 version 1.51 (Ogg destekli)

Bu son sürümüdür.Fakat crackleye bilmek için öncelikle eski sürümlerinden birini yükleyip keygen ile şifre oluşturmalı ve bunu programın içindeki KAYIT bölümüne girmelisi niz.Telin de zaten full herhangi bir sürümü bulunanla r doğrudan 1.51 sürümünü kurabilir .

Programın son sağlıklı crack edilmiş sürümü 1.45dir ve o da paketin içinde.Telinde ultramp3 olmayanla r önce 1.45 sürümünü kursunlar .Sonra IMEI noları ile keygenden aldıkları şifreyle programı
FULL yapsınlar.Son olarak da üstüne 1.51 sürümünü kursunlar

Nokia PushToTal k (Bas Konuş)

--------------------------------------------------------------------------------

Genellikl e cep telefonla rının kullanıldığı bir "walkie-talkie" servisi olarak tanımlanır. Hücresel üzerinden Bas Konuş (PoC), hücresel şebeke üzerinden bire bir ve grup konuşmalarını mümkün kılan bir servistir . Düğmeye bir kez bastığınızda herkes sizi duyar - düğmeyi bıraktığınızda, diğer kişiler size yanıt verir

Nasıl Çalışır: PTT (operatör) özelliğine sahip telefonla ra, oturum başlatmak için kullanılan PTT tuşu tahsis edilir. Oturum, iki ve daha çok katılımcı içerebilir. Bir defada sadece bir kişi konuşabilir.

Telefon Modelleri : Nokia 7610 / Nokia 7270 / Nokia 6681 Smartphon e / Nokia 6680 Smartphon e / Nokia 6670 / Nokia 6600 / Nokia 6280 / Nokia 6270 / Nokia 6260 / Nokia 6230i / Nokia 6170 / Nokia 6111 / Nokia 6101 / Nokia 6021 / Nokia 6020 / Nokia 5140i / Nokia 5140 / Nokia 3230

Not : Dosya kurulumun da 7610 olarak yazılıdır. Sizi yanıltmasın. Üsteki modellerl e birebir çalışmaktadır


SimWorks Anti Virüs 1.2.2

Bu sürümde isetrseni z kart hafızasına da uygulamayı yükleme seçeneğiniz var.

İŞTE LİNKİ
http://rapidshare.de/files/6163991/Hayat_YaSaM.rar.html
 

missilo

Asistan
Katılım
16 Ağu 2006
Mesajlar
914
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
izmir
ya benim indirme programımda bişi var.yada link ölü. :))
 
Üst