11 Eylül'ün sıfır noktasına cami yapılacak

efruz

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ağu 2009
Mesajlar
5,170
Tepkime puanı
735
Puanları
0
Konum
İstanbuL
New York'ta 11 Eylül saldırısında yıkılan ikiz kulelerin arazisi yakınına inşa edilmesi planlanan cami ülkede tartışmalara yol açtı.



Cordoba Projects adlı şirket ile Amerikalı Müslümanlar Birliği'nin ortak projesi olan caminin, ikiz kulelerden geriye kalan ve '˜sıfır noktası' olarak adlandırılan boşluğun iki blok yakınında inşa edileceği belirtildi. 15 katlı binada, sanat merkezi, havuz ve diğer alanların yanında bir caminin de yer alması planlanıyor. Birliğin yetkililerinden Daisy Khan, caminin yerinin sembolik önemi olduğunu ve Amerika'daki çoğulculuğa katkıda bulunmayı istediklerini belirtti. Ancak saldırılarda hayatını kaybedenlerin yakınları, cami için 3 binden fazla insanın öldüğü yerin seçilmesine tepki gösterdi


Haber 5
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Bence çok güzel bir şey yapılmış olur.İslam düşmanlığı yapmaya kalkanlara tokat gibi cevap olur. O camide, islamın gerçeği öğrenilir. Müslümanların çoğunlukta olduğu yerlerde cami yasağı, radikalleri yer altına itiyor ve amacı terör olanların eylem kararları orada alınıyor.
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
Hiçte güzel bir şey yapılmış olmaz . 11 Eylül saldırısının gerçekleri bir çok uzman tarafından açıklandı ve gerçek olan şu ki bu saldırı CİA nin belirttiği kişiler tarafından yapılmadığıdır .Bir çok garipliğin ve soru işaretlerinin olduğu bu saldırı ve günümüzde İslam aleyhine yapılan propagandalar bu camiinin inşa planındaki gerçek fikir ve hedefi de sorgulanmasını gerektirir .Unutmamalıyız ki Peygamber Efendimiz " fitne uyuyan bir yılandır .Onu uyandırana lanet olsun" buyurmuşlardır .Kaldı ki Amerika yahudilerin yönetimindedir ve yahudilerde ne geçmiş zamanda nede şimdi ki zamanda İslam lehine hiç bir şey yapmamıştır yapmazda .Buda göz önünde tutulması gereken bir gerçektir !
 
Üst