Etiketlenen üyelerin listesi

Bu bölümdeki yemek tarifleri erkek milletine dönüktür arkadaşlar ... Bayan arkadaşlarımız diğer konularda tuhaf tuhaf yenmeyen yemek tarifleri verebilirler , yapabilirler ... Lütfen müdehale etmeyiniz yani :) İlk yemeğimiz "Güveçte Hindi Boynu" (2 kişiliktir ) Adı korkutmasın beyler ... Çok kolay ve lezzetli ... Güvecin ne oldugunu bilmeyeniniz yoktur sanıırm , topraktan yapılmış tencere olarak özetleyebiliriz .. Haliyle tarifte bir adet güveçe ihtiyacımız var .. Sonra gidiyorsunuz

Bu konu 15227 kez görüntülendi 90 yorum aldı ...
Kaçak'ın Mutfağı ... 15227 Reviews

    Konuyu değerlendir: Kaçak'ın Mutfağı ...

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 15227 kez incelendi.

Sayfa 2/6 İlk 123456 Son
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Kaçak'ın Mutfağı ...

  1. #17
    Verda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Üyelik tarihi
    09-04-2010
    Mesajlar
    10.444
    Adı geçen
    29 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Verda
    kaçak bey çakma tatlı tariflerini bırakında şöyle süper orjinel bi tatlı tarifi söyleyin bizde yapalım olmaz mı??
    sakın bilmiyorum demeyin sonra demezler mi nasıl mutfak bölümü var???
    وَلَمْ أَكُن بِدُعَائِكَ رَبِّ شَقِيًّا
    19/4

  2. #18
    Mahpeyker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    02-09-2009
    Mesajlar
    4.513
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Mahpeyker
    Alıntı Kaçak Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim Sayın ve aydın Arzu ...
    Kahve vazgecilmezimdir ...
    Sabah ve akşam kahvesi içilmeden olmuyor nedense
    Tabi sonrada zombi modunda geziyor insan
    Evet kahvenin çeşitlerine bayılırım ..
    degişik kahve olsada içsem
    Beylere özel bir kahve tarifide benden olsun ...
    Hellimli kahve , hel kahve , helli kahve diye anıldıgını duydum
    hangisi dogrusu veya hel denilen şey ne bilmiyorum ...
    Gerci kahvede yapılıp içilmekten çok yaptırılıp içilmesi daha bir güzeldir
    en guzeli tarifi kısa keselim ..
    Bir baharatcıya gidip abi bana ordan az bişi kakule ver dersiniz ..
    Bir ot turudur , kurudur , üzüm büyüklügünde tohumsu birşey işte ...
    Evdeki kahve pişiricisine al bunu bir fincana bir tane olacak şekilde kahveye at dersiniz ..
    Biraz fazla kaynatırsanız acısı daha çok çıkar
    Acımtırak bir tad verir ...
    Arap kahvelerinde sanırım bu kullanılıyor ...
    Kakule ile birlikte safranda katıldıgını duymuştum ama henuz safrana boyumuz yetmedigi için kakule ile idare ediyoruz ...
    Sert ama içimi hoş bir kahve oluyor ...
    Ama öyle apayrı bir kahve gelmesin aklınıza, degişiklik hissediliyor ama bambaşka diyarlara götürmez sizi ..
    Onun için Şama gitmeniz gerekli ...
    Bir başkadır Şam akşamları




    bu başlığı yeni gördüm ve gülmekten çatladım
    süper kaçık tarifleriniz var kaçak bey ve cidden süper tarif etmişşiniz tebrik ederim sizi
    hey Allahım ,Mevlam iyiliğinizi versin inşAllah emi

  3. #19
    Kaçak
    Alıntı Verda Naz Nickli Üyeden Alıntı
    kaçak bey çakma tatlı tariflerini bırakında şöyle süper orjinel bi tatlı tarifi söyleyin bizde yapalım olmaz mı??
    sakın bilmiyorum demeyin sonra demezler mi nasıl mutfak bölümü var???
    Bende herşey çakmadır efendim ...
    Malesef mutfakta saatlerimi harcayan bir insan degilim ...
    Öyle oluncada tombul ahçı amcalar gibi orjinal tariflerim yok ..
    Birde mutfaktada soru sorarım malesef ...
    Kabartma tozu köfteye konursa ne olur derim mesela ...
    Köfte kabardımı bilmem ama ..
    Hazımsızlık had safhada
    Benimkiler genelde sagdan soldan aşırma tarifleri biraz degiştirmekten ibarettir ...
    Bazen tutar , bazen kedilere gider

  4. #20
    Kaçak
    Alıntı Mahpeyker Nickli Üyeden Alıntı
    bu başlığı yeni gördüm ve gülmekten çatladım
    süper kaçık tarifleriniz var kaçak bey ve cidden süper tarif etmişşiniz tebrik ederim sizi
    hey Allahım ,Mevlam iyiliğinizi versin inşAllah emi
    Teşekkür ederim begenmenize sevindim
    Velakin bu tarifler süperse nezdinizde , annenizle mutfakta daha sık vakit gecirin derim

  5. #21
    GerekS!Z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doçent
    Üyelik tarihi
    17-12-2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    567
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @GerekS!Z
    Baya bi yemek kültürüne sahipsiniz maşallah...
    Öyle kabartma tozunun köfteye koyulduğunu herkes bilmez.Dışarda genelde böyle yaparlar daha tombik dursun diye.
    Güzelde olur hani.
    Kakuleyi denemeyi umud ediyorum bakalım nasipse.

  6. #22
    Mekkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doçent
    Üyelik tarihi
    30-08-2009
    Mesajlar
    673
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Mekkem
    ewet şurası onun mutfağı

  7. #23
    Mahpeyker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    02-09-2009
    Mesajlar
    4.513
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Mahpeyker
    Alıntı Kaçak Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim begenmenize sevindim
    Velakin bu tarifler süperse nezdinizde , annenizle mutfakta daha sık vakit gecirin derim




    ben aslında tariflerinizde ki incelikleri ve püf noktaları kasd etmiştim ve espirili anlatımınızı
    yorumunuza gelince kaçak işte ne denir ki başka

  8. #24
    Mekkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doçent
    Üyelik tarihi
    30-08-2009
    Mesajlar
    673
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Mekkem
    "hanım bizi mutfağa al"

    "haydi beyler mutfağa" kampanyaları kaçak tarafından başlatılmıştır...

    forumdaki tüm beylerin katılımlarını bekliyoruz...

  9. #25
    Verda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Üyelik tarihi
    09-04-2010
    Mesajlar
    10.444
    Adı geçen
    29 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Verda
    Alıntı Kaçak Nickli Üyeden Alıntı
    Bende herşey çakmadır efendim ...
    Malesef mutfakta saatlerimi harcayan bir insan degilim ...
    Öyle oluncada tombul ahçı amcalar gibi orjinal tariflerim yok ..
    Birde mutfaktada soru sorarım malesef ...
    Kabartma tozu köfteye konursa ne olur derim mesela ...
    Köfte kabardımı bilmem ama ..
    Hazımsızlık had safhada
    Benimkiler genelde sagdan soldan aşırma tarifleri biraz degiştirmekten ibarettir ...
    Bazen tutar , bazen kedilere gider

    ban anlamam bayım ya orjinel bir tarif yaparsınız yada konu başlığınız kaçak'ın çakma mutfağı olarak değiştirilir
    وَلَمْ أَكُن بِدُعَائِكَ رَبِّ شَقِيًّا
    19/4

  10. #26
    nekwa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektar Emektar Üye emektar
    Üyelik tarihi
    24-02-2007
    Yer
    Fatihin Fatihi
    Yaş
    29
    Mesajlar
    1.629
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nekwa
    çok güzel olmuş içten bir konu kaçak e eline sağlık diyelim
    siz eleştirilere bakmayın en iyi aşçılar erkek aşçılardır umutmayın
    devamını bekliyoruz artık...

  11. #27
    Kaçak
    Alıntı gizli_özne Nickli Üyeden Alıntı
    ewet şurası onun mutfağı
    Yanılıyorsunuz aslında
    Bilakis ışıl ışıl dır herzaman mutfagım ...
    Tabi müsebbipi ( ne zor kelime bu ) ben degilim ..
    Kimmi bak bende onu söyleyemem

    Alıntı =)'umse Nickli Üyeden Alıntı
    Baya bi yemek kültürüne sahipsiniz maşallah...
    Öyle kabartma tozunun köfteye koyulduğunu herkes bilmez.Dışarda genelde böyle yaparlar daha tombik dursun diye.
    Güzelde olur hani.
    Kakuleyi denemeyi umud ediyorum bakalım nasipse.
    İşin aslı bizim dilimizde "tükmüklü köfte " diger adıylada seyyar tezgah köftesinin tadını arıyordum
    Bulacagımı sanmıyordum ama genede bir kaç deneme yaptım ama namümkün
    Zannımca işin sırrı birazda kıyma hammaddesinde
    Hemen kötü kötü şeyler gelmesin aklınıza kuyruk yagı hadisesi sanırım ...
    Karbonat ordan kaldı yani
    Öyle çokda iyi degilim aslında , hakkını vermek lazım ...
    Yanlız çok meraklıyım diyelim
    Tşkler ...


    Alıntı Mahpeyker Nickli Üyeden Alıntı
    ben aslında tariflerinizde ki incelikleri ve püf noktaları kasd etmiştim ve espirili anlatımınızı
    yorumunuza gelince kaçak işte ne denir ki başka
    Bende aslında kastınızı anlamıştım
    İşi kaçaklıga vurdum biraz ..
    Surci lisan etti isem affola

  12. #28
    Kaçak
    Alıntı gizli_özne Nickli Üyeden Alıntı
    "hanım bizi mutfağa al"

    "haydi beyler mutfağa" kampanyaları kaçak tarafından başlatılmıştır...

    forumdaki tüm beylerin katılımlarını bekliyoruz...
    Hani herif milletindenim ...
    Ama bizimkilerin çokda mutfaga girmesini istemem dogrusu ..
    Hani tamam en iyi ahçılar erkekdir filan ama , en rezil ahçılarda erkekdir ...
    biz orta yollu eli hamurlulara bırakalım bu işi

    Alıntı Verda Naz Nickli Üyeden Alıntı
    ban anlamam bayım ya orjinel bir tarif yaparsınız yada konu başlığınız kaçak'ın çakma mutfağı olarak değiştirilir
    Orjinal tariflerim ziyadesiyle tarif olma aşamasına gelmez ..
    Denerim tutar , muhteşem olur hadi derler gene yap ...
    Çıkan ise tam bir fiyasko ...
    boşverin orjinalleri , çakmalar moda bu sıra

    Alıntı nekwa Nickli Üyeden Alıntı
    çok güzel olmuş içten bir konu kaçak e eline sağlık diyelim
    siz eleştirilere bakmayın en iyi aşçılar erkek aşçılardır umutmayın
    devamını bekliyoruz artık...
    en iyi ahçılar erkeklerdir tezi bir üstte çürütülmüştür
    Ellerime sağlıkta , bazende mideme sağlık olsa
    Devamı gelir inş.



    Teşekkür ederim herkeslere....

  13. #29
    Kaçak
    Çakma meyveli dondurma tarifi ...

    Gerekli malzemeler ...
    Ülker Royal maraş usülü dondurma ..
    Ve karadut ( yetecek kadar , bu nasıl ölçüyse )

    Dondurmamızdan evvela biraz hatta baya yiyoruz ...
    Sonra kazara dışarıda unutulmuş süsü veriyoruz...
    Sonra eriyen dondurma içine karadut tanelerini atıp iyicene karıştırıyoruz ...
    İyice vıcıyıncaya kadar karadut ile karışınca ...
    Geri dondurucuya atıyoruz ...
    Sabaha harika bir dondurma vaad ettiginiz kişilerin uyudugundan emin olduktan sonra ...
    Gizlice girip kalanınıda götürüyoruz ...
    Tavsiye ederim ...

  14. #30
    ArZu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    07-06-2006
    Yer
    Kayıp Şehir...
    Mesajlar
    15.305
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @ArZu
    kaçak kahvaltıda sendeyim :=)

  15. #31
    tommy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ordinaryus
    Üyelik tarihi
    16-09-2007
    Mesajlar
    1.064
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @tommy
    Alıntı ArZu Nickli Üyeden Alıntı
    kaçak kahvaltıda sendeyim :=)
    tariflere bakilirsa

    seni dunden gevrek yerleri (kenarlari) yenilmis sigara boreginden cakma izmarit borekleri bekliyor kahvaltida

  16. #32
    Kaçak
    Aaaa ayıp ettin şimdi Tommy ...
    Sayın ve aydın Zuzu kahvaltıya gelecek ona en hasından bir kahvaltı hazırlamayan ne olsun ...
    Sayın Zuzuya kahvaltıda domatesli sucuk yapacagız inş.
    Şöyleki

    Sucuk alınır ..
    Sivri biber ve domates alınır ...
    Miktarları ne kadarmı ..
    Bir sucuga mesela 4 orta boy domates , bir erkek eli kavrayıcı miktarı biber ...
    Biber ve sucuklar dogranır uygun şekillerde ..
    Üçgen dörtgen kare küp ne şekilde istersen öyle dogra farketmez ...
    Yeterki pişmesine engel olacak büyüklükte dograma ...
    sonra biber ve sucukları bol tereyağlı tavaya at ve pişir ...
    İyice pişmeleri civarında domatesleri dogra ve at ...
    domateslerin suyu cıkıp cıvık cıvık olunca sıcak sıcak servis yap ...
    Sucuklu yumurta faslından sıkılanlar ...
    Kahvaltıda çeşit olsun diyenlere tavsiye olunur ..
    Artırdıgın yumurtalarıda , yumurta salatası şeklinde servis yap ...
    Nasıl sayın Zuzu uyarmı

Sayfa 2/6 İlk 123456 Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. kaçak
    By doğuhan in forum ŞİİR DEFTERİ
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 14-09-2015, 18:30
  2. kaçak yok
    By ömerusta in forum DUYURULAR
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 24-01-2014, 11:38
  3. Kaçak Sorular
    By Kaçak in forum İNTERNET ve BİLGİSAYAR
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 04-12-2013, 03:39
  4. Avusturya Mutfağı: Viyana Keki
    By efruz in forum Yemek Tarifleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27-05-2010, 09:50
  5. Osmanlı mutfağı hakkında genel bılgıler
    By İBRİN in forum Yemek Tarifleri
    Cevaplar: 12
    Son Mesaj: 06-03-2010, 18:29

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş