Etiketlenen üyelerin listesi

Pilavı çok severim Hemen her çeşidini denemişimdir. Burayada farklı pilav çeşitleri ekleyelim. İlk pilavımız Perde pilavı olsun.. Malzemeler: 2 su bardağı baldo veya Osmancık pirinç

Bu konu 13104 kez görüntülendi 55 yorum aldı ...
Pilav Çeşitleri.. 13104 Reviews

    Konuyu değerlendir: Pilav Çeşitleri..

    5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 13104 kez incelendi.

Sayfa 2/4 İlk 1234 Son
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Pilav Çeşitleri..

  1. #17
    deren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektar Emektar Üye emektar
    Üyelik tarihi
    11-06-2012
    Mesajlar
    2.393
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @deren
    hangi yemek ruh eşiniz konusunda ruh eşim pilav çıktı = )

  2. #18

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    Bir de dibi tutmuş Pilavdan bahsedeyim..
    Pilavı aynen pişiriyorsun ancak ksık ateşte birazda dibini tutturuyorsun ve kaşıkla tencereyi önüne alıp yiyorsun.
    Özellikle domatesli pilavda harika oluyor.
    Bakayım resim bulabilecekmiyim..Bulamadım !!

  3. #19
    Ebu Computer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    11-06-2013
    Mesajlar
    22.124
    Adı geçen
    35 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Ebu Computer

  4. #20
    deren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektar Emektar Üye emektar
    Üyelik tarihi
    11-06-2012
    Mesajlar
    2.393
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @deren
    Alıntı nefahtü Nickli Üyeden Alıntı
    Bir de dibi tutmuş Pilavdan bahsedeyim..
    Pilavı aynen pişiriyorsun ancak ksık ateşte birazda dibini tutturuyorsun ve kaşıkla tencereyi önüne alıp yiyorsun.
    Özellikle domatesli pilavda harika oluyor.
    Bakayım resim bulabilecekmiyim..Bulamadım !!
    birde yağı bol olacak domataesli pilav harika pilav yiyesim geldi = )

  5. #21

    emektar Emektar Üye emektar
    Üyelik tarihi
    25-08-2007
    Yer
    Araf
    Mesajlar
    2.829
    Adı geçen
    10 Mesaj
    Etiketlenme
    1 Konu
    @Sepia
    Alıntı ummuhan Nickli Üyeden Alıntı
    MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI Yanında da Yufka ekmeği



    Malzemeler


    • 1 su bardağı bulgur
    • 1/2 su bardağı yeşil mercimek
    • 2 bardak su
    • 2 orta boy soğan sızma zeytinyağı
    • deniz tuzu
    • taze çekilmiş karabiber



    • Tarif



    • Mercimekler yıkanır ve taneleri diri kalacak şekilde haşlanır.
    • Suyu süzülür.
    • Mercimekler bulgurla birlikte deniz tuzu ve 2 bardak su ilavesiyle suyu çekilinceye kadar pişirilir.
    • Soğanlar küçük küçük doğranır ve bir tavada zeytinyağıyla kavrulur.
    • Pişmiş bulgur pilavının üstüne dökülür, karıştırılır ve taze çekilmiş karabiber serpilerek dinlenmeye bırakılır.

    Ne yapdın abla şimdi yufkayı nerden bulacık : )
    Pilavlardan bulgur pilavı tercihim.

  6. #22

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    O resmi bulmuştum ama miğde bulandırıcı lütfen pilav mutfapımızdan o resmi çıkaralım...sonra pilav iştahımız kesilir falan..

  7. #23
    Ebu Computer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    11-06-2013
    Mesajlar
    22.124
    Adı geçen
    35 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Ebu Computer
    Şöyle bide hafif dibi tutturulmuş kettle olacak...

    Offf...


  8. #24

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    Lütfen mutfaktan çıkarmısınız...

  9. #25

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    Sayın yöneticiler Ebu bey Pilav menülü mutfağı kirletiyor..
    Resimler silinsin...(Ebu beyin koyduğu)

  10. #26

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    21-12-2012
    Mesajlar
    7.338
    Adı geçen
    49 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Kaçak
    Alıntı nefahtü Nickli Üyeden Alıntı
    Bir de dibi tutmuş Pilavdan bahsedeyim..
    Pilavı aynen pişiriyorsun ancak ksık ateşte birazda dibini tutturuyorsun ve kaşıkla tencereyi önüne alıp yiyorsun.
    Özellikle domatesli pilavda harika oluyor.
    Bakayım resim bulabilecekmiyim..Bulamadım !!

    Bi dk ya ...
    Noluyoz ya ...
    Dağdan gelip bağdakini kovuyorsunuz yani ...
    Kardeş , bu benim zevkim ya ...
    Hadi birde çiğ dolma içinden bahsedin ?

  11. #27

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    Alıntı Kaçak Nickli Üyeden Alıntı
    Bi dk ya ...
    Noluyoz ya ...
    Dağdan gelip bağdakini kovuyorsunuz yani ...
    Kardeş , bu benim zevkim ya ...
    Hadi birde çiğ dolma içinden bahsedin ?

    Çiğ dolmaya bayılırım hatta pişirmeden bitiririm..

  12. #28

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    21-12-2012
    Mesajlar
    7.338
    Adı geçen
    49 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Kaçak
    @yönetim ...
    Mükerrer nick şikayetinde bulunuyorum ...
    Arkadaş kendini ben zannediyor

  13. #29

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü



    Patlıcanlı Pilav ne diyeyim bilmem ki haftanın bir günü tabi ki mevsiminde mutlaka yaptıklarımdan..hadi bunu da seviyom desin kaçak

  14. #30

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    21-12-2012
    Mesajlar
    7.338
    Adı geçen
    49 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Kaçak
    Yok ıslak sebzeyi o kadar sevmem ...
    Yerim yemesine ama ...
    Yok diğerlerinin yerini tutmaz ...
    Tamam pilavların kardeşliği burada sona erdi ...
    Acıklı son ...

  15. #31

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    22-06-2013
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    5.117
    Adı geçen
    28 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @nefahtü
    ıslak sebze mi ..
    bir kere patlıcan kızartılıyor kızarmış patlıcandan yapılıyor .

  16. #32

    emektaremektar Kıdemli Üye emektaremektar
    Üyelik tarihi
    21-12-2012
    Mesajlar
    7.338
    Adı geçen
    49 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    @Kaçak
    Yok sonra gene pilavın suyunda ıslanıyor ...
    Ih ..
    Patlıcanlı sizin olsun ...

Sayfa 2/4 İlk 1234 Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Hilye ve Çeşitleri
    By Edibe Ziyâi in forum KÜLTÜR ve SANAT
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06-03-2012, 17:19
  2. Namaz Çeşitleri
    By efruz in forum İSLAMİ HAYAT
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 22-01-2010, 14:34
  3. Şiir Çeşitleri
    By ..::BLACK::.. in forum ŞİİR DEFTERİ
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 25-04-2008, 21:37
  4. Tevessül çeşitleri - Ii
    By Alper... in forum RÛHUL FURKAN
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 30-12-2007, 03:55
  5. Tesbih Çeşitleri
    By Edibe Ziyâi in forum FOTO / KARİKATÜR
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 31-08-2007, 22:24

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş